teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker en planerare/beredare till Elkraft/Högspänning.
Planerarens/beredarens huvudsakliga uppgift är att bereda och planera arbetsorder, materialbeställningar, samordna och leda/fördela underhållsinsatser.
I arbetet ingår analys av orsaker till uppkomna fel och att ta fram förslag till åtgärder.
I arbetsuppgifterna ingår även att revidera/uppdatera underhållssystemet gällande rondlistor, anläggningsregister, reservdelslistor etc.
Planeraren/Beredaren kommer att vara placerad ovan jord men arbetar en stor del med planering/beredning av Elanläggningarna i KUJ (Kiruna under jord).

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann och har god datorvana samt förmåga att formulera dig i tal och skrift. Höga krav ställs på initiativförmåga samt förmåga att kunna arbeta självständigt. Erfarenhet inom området El är ett krav.
Kunskaper inom ställverk, drivsystem, starkströmsanläggningar, Movex samt hitta och orientera sig i Kirunagruvan är meriterande.
Du skall ha slutbetyg från gymnasieutbildning med inriktning el/automation eller motsvarande.
Körkort B är ett krav.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Arbetstid: Dagtid
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2020-04-26.
Rekrytering sker löpande så det kan hända att du blir kontaktad före ansökningstiden gått ut.
För mer information om tjänsten vänligen kontakta produktionschef Anders Björnström telefon: 010-144 43 77.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Befattning
Planerare

Stationering
LKAB, Kiruna

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-04-26

Planerare/beredare till Elkraft/Högspänning

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb