teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.


I LKAB:s Malmbergsgruva bedrivs idag brytning av järnmalm i flera olika malmkroppar. Utmaningarna är många, produktionen måste hålla världsklass samtidigt som komplexiteten ökar när brytningen går mot djupet.
För att möta dessa utmaningar söker nu LKAB Malmberget en engagerad och kunnig planeringsingenjör.

Om tjänsten

Du blir en viktig kugge inom Gruvplaneringen där du tillsammans med dina kollegor inom planeringsteamet arbetar nära geologer, bergmekaniker samt utförande sektioner.
Planeringsteamet ansvarar för att upprätta gruvans design samt att planera för en säker och hållbar produktion både på kort och lång sikt.

Dina kvalifikationer

Den person vi söker har universitetsutbildning inom ämnesområdet och erfarenhet av datorstödd gruvplanering och produktionsekonomi. Erfarenhet av mjukvaran Deswik är särskilt meriterande då vi stegvis implementerar detta i verksamheten. God kunskap om gruvans brytningsmetod och gruvsystemets uppbyggnad är också meriterande, tillsammans med erfarenhet av projektarbete, projektledning och arbete i ledande position.
För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är utåtriktad, har lätt för att kommunicera samt är analytisk, strukturerad och noggrann. För tjänsten krävs B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt samt muntligt.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För mer information kontakta Sektionschef på SGG Magnus Abrahamsson 0970/76140.

Planeringsingenjör

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb