teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Platschef

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Platschef

Som Platschef har du en nyckelroll i våra projekt och ansvar för såväl planering som genomförande. Detta innebär att du ansvarar över kvalitet, tid och ekonomi. Du håller kontakt med beställaren och är delaktig genom hela projektet. Du arbetar tillsammans med yrkesarbetare, maskinförare och arbetsledare där du är ansvarig för att leda och fördela arbetet.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbetet som Platschef inom mark- och anläggning alternativt flerårig erfarenhet av arbetsledande position inom samma bransch.

Som person bör du vara driven, flexibel och social. Det är av yttersta vikt att du har god förmåga att samarbete och kommunicera med såväl beställare, andra entreprenörer som våra anställda.

Tjänsten är tillsvidare och tillsätts efter överenskommelse. Vid behov tillämpar vi provanställning.

Ansökningar hanteras löpande

Tillträde omgående eller enligt ök.

Välkommen med dina ansökan! 
 

Om oss

Umeå Mark & VA AB är ett expanderande företag som utför uppdrag inom Umeåregionen. Våra kunder utgörs av offentliga beställare, företag och privatpersoner. I vårt arbete har vi kundfokus och värnar om att ha goda relationer till våra kunder genom dialog under projekttiden och väl utförda arbeten.

Vi ser våra anställda som vår viktigaste resurs. För att uppnå bra verksamhet krävs engagerad och kompetent personal. Vi tror att delaktighet skapar engagemang. Genom att uppmuntra till egna initiativ i arbetet och ha korta beslutsvägar inom företaget ges våra anställda möjlighet att påverka såväl den dagliga produktionen, sin egen kompetensutveckling samt utvecklingen av företaget.

Vi erbjuder ett varierat arbete med stimulerande arbetsuppgifter där vi tillsammans genom stort engagemang för verksamheten utvecklar företaget vidare.

Dela detta jobb

Platschef

Umeå Mark & VA AB