teknikjobb.se

Logga

Platschef

Företag Swerock AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Platschef

Sökes till Östersund

Sökes till Östersund

Swerock AB, Transport och Maskin – ett dotterbolag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges ledande företag inom maskin-, transport- och entreprenadlösningar.

Till vårt kontor i Östersund söker vi nu en platschef.

Är du en trygg och stabil ledare med ett brinnande intresse för produktion som tillsammans med ditt team vill påverka, utveckla och leverera goda resultat i rätt tid?

Det går bra för oss! Då vi har flera stabila kontrakt och många nya uppdrag vill vi stärka vår verksamhet inför kommande utmaningar. Vi söker därför efter en engagerad och erfaren platschef. Vi hoppas att du vill bli en del i vår framgång.

Om tjänsten

Som platschef har ansvaret för den dagliga planeringen, produktionen, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter. För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår. Till ditt stöd finns arbetschef, stab, kalkyl mm

Din huvuduppgift består i att planera och leda produktionen från start till mål utifrån kvalitets- och leveransmål.

Du för regelbundna uppföljningar och ansvarar för att allt dokumenteras. Du har vidare ansvar för kunder och försäljning inom ditt område. I projekten ansvarar du för resursplanering, produktionen samt kostandsoptimering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har bygg/anläggningsteknisk utbildning eller annan likvärdig utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av att ha arbetat på ett anläggnings- och entreprenadföretag. Ett krav är att du har minst 3 års erfarenhet som ledare med personalansvar.

Som person har du goda ledaregenskaper som skapar möjligheter för andra att arbeta tillsammans, du är driven och tycker om problemlösning och har en god förmåga att se och möta våra kunders behov genom ett aktivt kontaktskapande och vårdande av befintliga relationer.

Du har en stark entreprenörsanda samtidigt som du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare besitter du goda ekonomiska kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift obehindrat. För tjänsten krävs B-körkort.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-08-31

Dela detta jobb

Logga
Platschef

Swerock AB