teknikjobb.se

Platschef Skellefteå

Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Platschef Skellefteå

    
På Swecon i Skellefteå ska nuvarande platschef gå i pension och i samband med det så ska en ersättare tillsättas.

Swecons anläggning i Skellefteå är väl fungerande och har storleksmässigt en omsättning på ~50 MSEK med ~20 anställda (samtliga rapporterar direkt till Platschefen. Platschefen i sin tur rapporterar till regional Servicemarknadschef och ingår i ledningsgruppen för Regional Servicemarknad (Umeå, Skellefteå, Luleå, Gällivare, Kiruna) och där aktivt förväntas bidra till verksamhetens utveckling.

Anläggningen ser framför sig en viss expansion under 2020 samt påbörja översyn kring ny/ombyggnad av anläggningen som dock sker i ett senare skede. Anläggningen är välskött och orderstocken god med tillgänglighet som flaskhals. Det finns en potential att arbeta mer proaktivt och strukturerat för att på så sätt kunna planera reservdelar, beläggning men också öka merförsäljning och kundnöjdhet.

För att lyckas med det söks en person som bland annat:

•Utvecklar proaktivitet i alla led
•Är duktigt på projektledning, processtyrning
•Förbättrar kundbearbetning avseende - uppföljning, kundevent, utveckla kundbesök utanför anläggningen

och som har kompetens/erfarenheter/egenskaper som till exempel:

•Teknisk kompetent på övergripande nivå men kan gå i detaljer i ett ärende.
•Erfaren personalledare.
•Förstår en processtyrd affär/organisation.
•Affärsmässig
•Erfarenhet av projekt – målsättning/uppföljning

I denna rekrytering samarbetar vi med Cesab Rekrytering AB. För mer information om tjänsten kontakta Stefan Strömberg, 0920-941 45
Du ansöker till tjänsten via denna länk: https://www.linkedin.com/jobs/view/1702984325

 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se


Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).

Sista ansökningsdag
2020-03-31
 
Plats
Skellefteå
 

Dela detta jobb

Platschef Skellefteå

Swecon Anläggningsmaskiner AB