teknikjobb.se

Vill du vara med och ta fram framtidens Tork and Indusnstnings lösningar? Du kommer att ställas inför uppdrag som utmanar din kreativitet och tekniska kompetens.

Uppdrag

Vi söker nu en ingenjör som trivs med att jobba på ett mindre företag, att ta ansvar, att vara med från säljstart av ett projekt till dess genomförande och avslut. Du får stöd och vägledning från experter inom området. Du jobbar i en grupp dock med eget ansvarsområde för genomförande av våra projekt för att säkerställa leveranser av hög kvalitet. Du ska vara beredd på att resa internationellt, för möte med kunder, leverantörer, agenter och som idriftsättingsledare vid uppstart av våra anläggningar.

I huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår;

  • Processberäkningar av t.ex. värme och massbalans, tryckfall mm; 
  • Rita PFD och P&ID
  • Listor samt specifikation av motorer, instrument, rör, ventiler och reglerventiler mm
  • Skriva kundoffeter 
  • Blir kontaktperson mot våra agenter/kunder
  • Kontakt med leveranöter för att hämta in offerter, utvärdering av offerter, beställningar och uppföljning/inspektion
  • Fungera som idriftssättningsledare på site

Den du är idag

Vi ser att du är utbildad civil-/högskoleingenjör inom kemi-/maskinteknik eller att du har en likvärdig teknisk utbildning. Vi söker dig med 3-5 års tidigare arbetserfarenhet med liknande uppgifter.

Du är en utåtriktad person som gillar utmaningar, kan presentera företaget och dess utbud till kunder. Du som person är villig att lära sig nya kunskaper som till exempel projekt ledning.

Eftersom vi jobbar mycket internationellt är goda kunskaper inom engelska i både tal och skrift meriterande, vi tar emot ansökningar på svenska eller engelska. Personliga egenskaper som ansvarstagande, flexibilitet, god samarbetsförmåga samt god problemlösningsförmåga värdesätter vi högt. Vi har regelbundna möten med kunder och leverantörer så det är viktigt att du har en fallenhet för att presentera och argumentera för dina lösningar inför kollegor, kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete i ett positivt gäng med framåtanda och korta beslutsvägar. Du får möjlighet att vara med och jobba med hela processen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete och bidra till företaget.

Låter detta spännande?

Tjänsten är på heltid med tillträde så snart som möjligt och urvalet sker löpande.

Vid frågor kontakta gärna Aaron Weis (0735952619) eller Prem Verma (0702133992).

Mer information om Swedish Exergy AB hittar du på vår hemsida: www.swedishexergy.com.

Process-/Projekt Ingenjör sökes till Swedish Exergy AB

Ort
Utgår

2019-08-15

Ansök nu

Dela detta jobb