teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Som Processerviceman i Sovring / Anrikning är dina arbetsuppgifter att förebygga, övervaka och avhjälpa störningar i processen i nära samarbete med de övriga i arbetslaget. Som processoperatör i kontrollrum övervakar, styr och korrigerar du processerna i förädlingsverken. Felsökning och processoptimering med hjälp av styrsystem och processinformationssystem tillhör också dina arbetsuppgifter.

Dina kvalifikationer

Som person bör du ha en god förmåga till samarbete då du kommer ingå i ett team. Du ska klara av att planera och arbeta självständigt och ta egna initiativ utifrån olika uppkomna situationer. Du ska ha hög stresstålighet och klara av att arbeta under press. Det är viktigt att du är engagerad, noggrann och ser möjligheter med ditt arbete och vill lösa uppkomna problem. Du kommer att ha återkommande kontakter inom huvud-/stödprocessen så en god kommunikativ förmåga är ett krav.

Vi söker dig som har gymnasial utbildning med godkända betyg, gärna teknisk inriktning.
Erfarenhet från liknande arbeten är meriterande.
Lämplighetstest kommer att genomföras på de sökande som går vidare i rekryteringsprocessen då det är ett krav att den som anställs ska kunna jobba som processoperatör.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Skiftform K5

För ytterligare upplysningar om tjänsten kontakta produktionschef Simon Wallgren 0970-76177.

Befattning
Operatör

Stationering
LKAB, Malmberget

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-02-29

Processerviceman/operatör Sovring/anrikning

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb