teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Vi söker en serviceinriktad Processoperatör till Sovringsverket tillhörande sektion Svappavaara Gruva (SVG). Vi erbjuder ett spännande och roligt jobb där du har möjlighet att påverka resultatet.

Som operatör ansvarar du för att övervaka, styra och korrigera processen i anläggningen. Arbetet kräver god samarbetsförmåga då det handlar om lagarbete med både interna och externa kontakter. Som operatör förväntas du agera i olika uppkomna och ibland pressade situationer. I skiftlaget jobbar man med rotation, vilket innebär att arbete ute i verket kombineras med arbete i kontrollrum.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med god kommunikationsförmåga och servicekänsla. Du har lätt för att få en helhetssyn över processen. Att kunna analysera, prioritera och fatta rätt beslut, är viktiga egenskaper i arbetet. Erfarenhet av kross- och entreprenadbranschen samt inom underhåll är meriterande.

Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande, gärna med erfarenhet av liknande arbeten. Befattningen kräver körkort och godkända gymnasiebetyg.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete då vi hela tiden strävar efter utveckling och ständiga förbättringar för människan och verksamheten. Du tycker om utmaningar och är kreativ i att hitta lösningar på uppkomna avvikelser i verksamheten och har även förmågan att se potential till förbättringar i arbetet.

För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

K3 skift med stationeringsort Svappavaara.

Välkommen in med CV och personligt brev senast 29 februari 2020. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Christofer Orava 0980-72771.
Sök redan idag, rekrytering sker löpande.

Befattning
Operatör

Stationering
LKAB, Svappavaara

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdatum
2020-02-29

Processoperatör Svappavaara

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb