teknikjobb.se

Logga

Processoperatörer

Företag Nynas AB
Ort
Utgår

2019-07-26

Ansök nu

Processoperatörer

Har du intresse av eller bakgrund inom processindustri? Nynas Manufacturing i Nynäshamn letar efter Processoperatörer

Arbetsuppgifter

På Nynas ABs raffinaderi i Nynäshamn pågår verksamheten dygnet runt. Det är mycket viktigt att anläggningarna körs på ett säkert, miljömässigt rätt och effektivt sätt. Nyckelpersoner för att uppnå detta är bl a våra processoperatörer. Som processoperatör ingår du i ett arbetslag där det krävs bred kompetens och erfarenhet. Arbetet är ansvarfullt och utvecklande. 

Du arbetar i ett av fem skiftlag med 24 timmars drift av komplexa processanläggningar där skiften är varierande på rullande 3-veckorsperioder. I rollen som processoperatör kommer du att utföra rondering, felsökning och provtagning för att anläggningarna skall kunna köras på ett optimalt sätt. Därtill ingår underhållsarbete och labbanalyser men fokus i ditt arbete är på övervakning och kontroll av anläggningarnas processer.

Kandidatens profil

• Teknisk gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot processteknik, eller yrkeshögskola
• Erfarenhet av processindustrin från praktik eller arbete är meriterande
• Grundläggande IT-kunskaper eller systemförståelse är meriterande
• Körkort B

Nya operatörer på Nynas får genomgå en internutbildning för rollen.

Din personlighet utmärks av att du har en stor drivkraft att lära dig nya arbetsområden. Du är analytisk och noggrann, kan ta initiativ och har förmåga att lösa flera uppgifter samtidigt. Du är en lagspelare och hjälper alltid till där det behövs. Du ser dig själv som en driven person som kan växa inom företaget till bland annat inneoperatör, biträdande skiftchef eller skiftchef.

Kontakt och ansökan

Välkommen med din ansökan senast 24 maj. För mer information angående tjänsten kontakta Tomas Montin, Senior Production Specialist, +46-8-52065013. Intervjuer sker fortlöpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Processoperatörer

Nynas AB