teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

Sektionen Norra Malmförädling Kulsinterverk (NMK) har precis påbörjat en kulturförändring där fokus kommer att ligga på samarbete och delaktighet inom hela anläggningen.

NMK innefattar pelletsverken KK2 och KK3. Här arbetar ca 120 personer tillsammans för att producera ca 9 miljoner ton järnmalmspellets per år, som levereras via Narvik till kunder i hela världen. NMK har nyligen genomgått en organisationsförändring där drift, el/automation, underhåll och anläggning är indelade i respektive teknikområde.

Om tjänsten

Som Produktionschef ingår du i El & Automationsgruppen som arbetar med avhjälpande och förebyggande underhåll inom el & automation. Du är vår första linjes chef och dina arbetsuppgifter är framförallt att leda och fördela arbete för en grupp bestående av dagtids och skiftgående automationstekniker samt planering & beredning. Du har stöttning från gruppchef och ingenjörer i ditt dagliga arbete och rapporterar till Gruppchef El & Automation.

Som produktionschef ansvarar du för ledning, samordning och utveckling av gruppen och är en viktig resurs som stöttar automationsteknikerna i det dagliga arbetet.

För att trivas i rollen ska du tycka om att jobba med människor och ha ett intresse för teknik och automation. Du tycker om att vara ute i verket med din personal hitta tekniska lösningar och kan med din erfarenhet inom elteknikområdet bidra till säkra och effektiva arbetssätt.

Arbetstid: Dagtid med beredskap ca var tionde vecka.

Dina kvalifikationer

Som chef i LKAB förväntas du vara ett föredöme för din personal och Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete.

Du har en gymnasial utbildning inom elteknik och har kanske jobbat som automationstekniker, som montör inom elinstallation eller med elkraft och söker nya utmaningar där du får användning för dina tekniska kunskaper och utveckla dina ledaregenskaper.

Vana att jobba med elinstallation inom gruvindustri och kunskaper inom automation är meriterande.

Körkort: B

Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen och i vår arbetsgrupp är det viktigt med ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global och konkurrensutsatt marknad.

Vi vill se dig växa hos oss och därför vill vi ge dig utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det tydliga karriärvägar och vi erbjuder dig kompetensutveckling, kurser och konferenser inom ditt område.

Vi erbjuder dig även friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra förmåner.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök senast den 30:e Augusti 2020 via lkab.com/karriar

För mer information om tjänsten kontakta Gruppchef Peder Nutti, tel: 0980-71798 mail: peder.nutti@lkab.com
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Carina Marttala, tel: 0980-64992 mail: carina.marttala@lkab.com.

Fackliga kontakter:

Ingegerd Kyrö för Ledarna, ingegerd.kyro@lkab.com, 0980-710 50
Sakari Alanko för Unionen, sakari.alanko@lkab.com, 0980-725 08
Björn Åström för Akademikerföreningen, bjorn.astrom@lkab.com, 0980-729 03
Per Eriksson för IF Metall, per.eriksson@lkab.com, 0980-719 72

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Produktionschef El & Automation

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-08-30

Ansök nu

Dela detta jobb