teknikjobb.se

Vi förstärker nu flera av våra produktionsavdelningar med ytterligare montörer, svetsare, plåtoperatörer och truckförare med placering på någon av våra tre fabriker vid NIBE AB i Markaryd.

ARBETSUPPGIFTER:

Du kommer att arbeta i grupp med någon av följande uppgifter; montering, svetsning, plåtbearbetning (kantpressning, stansning, laserskärning etc) av våra produkter vilket kan innefatta värmepumpar, braskaminer eller varmvattenberedare/elpannor. Arbetet är i huvudsak förlagt till skiftgång eller dagtid.

DIN BAKGRUND:

GEMENSAMT FÖR SAMTLIGA TJÄNSTER;

Vi tror att du är en lättlärd och praktiskt lagd person, gärna med en verkstadsteknisk utbildning i grunden (inget krav). Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är ett krav, eftersom arbetsinstruktioner, säkerhetsbestämmelser och kvalitetsanvisningar kan vara relativt omfattande. Du är som person initiativtagande, flexibel och kan hålla ett bra arbetstempo då arbetet sker på ackord. Du måste ha god förmåga att samarbeta med övriga gruppmedlemmar.

MONTERINGSJOBB;

Kunskaper inom VVS/kylteknik, lödning, ritningsläsning är en tillgång, liksom tidigare monteringsvana och truckkort. Du behöver kunna hantera olika handverktyg så som skruvdragare, popnitmaskin mm.

SVETSJOBB;

Goda svetskunskaper inom MIG/MAG och/eller TIG, gärna licensnivå eftersom licenssvetsning förekommer. Goda kunskaper i ritningsläsning. Kunskaper inom lödning är meriterande.

PLÅTBEARBETNING;

Goda kunskaper i ritningsläsning, tidigare erfarenhet av styrda maskiner (CNC).

TRUCKARBETE;

Giltigt truckkort och truckvana. Goda kunskaper inom skjutstativtruck är meriterande.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast. Ansökan sker via ”röd ansökningsknapp”, nedan". I bifogat CV bör vilken/ vilka av ovanstående tjänster du söker framgå. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB i Markaryd är ett modernt energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljarder kr/år och drygt 1 200 anställda. Produktsortimentet består i Markaryd av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter drygt 20 miljarder kr och har verksamhet och försäljning i över 130 bolag med över CA: 17 000 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA, Kanada, Mexiko och Kina.

KONTAKTPERSONER

Magnus Ugge
Personalchef Produktion
0433-27 30 00
magnus.ugge@nibe.se

PRODUKTIONSMEDARBETARE

Ort
Utgår

2019-08-16

Ansök nu

Dela detta jobb