teknikjobb.se

logga

PRODUKTIONSTEKNIKER

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2020-03-16

Ansök nu

PRODUKTIONSTEKNIKER

Brasvärmefabriken, på NIBE AB i Markaryd, är Europas modernaste tillverkningsenhet för braskaminer. Här tillverkas produkter med varumärket Contura av cirka 140 medarbetare. Produktionen har en hög automationsgrad och omfattar plåtbearbetning, svetsning, ytbehandling samt montering av braskaminer och tillbehör.

Produktionsteknik Stoves är en funktion inom NIBE AB där vi har samlat all tillverkningsrelaterad teknik för affärsområdet NIBE Stoves i en och samma organisation. Merparten av vår verksamhet är förlagd till Brasvärmefabriken i Markaryd men vi utför också projekt i samverkan med övriga fabriker i Europa och Nordamerika inom affärsområdet NIBE Stoves. Vi förstärker nu denna organisation med en Produktionstekniker med huvudsaklig placering vid Brasvärmefabriken på NIBE AB i Markaryd.

ARBETSUPPGIFTER:

Som Produktionstekniker arbetar du med att utforma och utveckla våra flöden och tillverkningsmetoder. I arbetsuppgifterna ingår bland annat industrialisering av nya produkter, genomföra investeringar och förbättringsprojekt, framtagning av arbetsinstruktioner samt support vid kvalitetsavvikelser. Arbetet sker med ständigt fokus på förbättrad tillverkningskostnad, hög kvalitet, god ergonomi och korta ledtider.

DIN BAKGRUND:

Vi tror att du antingen har en ingenjörsutbildning på högskolenivå och/eller ett antal års erfarenhet av produktionstekniskt arbete. Kunskaper eller erfarenhet inom svetsning, plåtbearbetning, automation och/eller projektledning är meriterande. Du måste kunna ta egna beslut och inte vara rädd för att driva igenom förändringar. I rollen krävs integritet samt kostnadsmedvetenhet.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 15 februari 2020. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under Om NIBE, karriär, "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna nedan. 

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Henrik Axelsson

Produktionsteknisk chef

0433-27 30 00

henrik.axelsson@nibe.se

Magnus Ugge

Personalchef Produktion

0433-27 30 00

magnus.ugge@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
PRODUKTIONSTEKNIKER

NIBE AB