teknikjobb.se

loga

Projektchef

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Projektchef

Projektchef Ombyggnad Borås

Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för vårt långsiktiga engagemang med våra kunder. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla våra kunders fastigheter genom att driva och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsbehov de står inför. Tjänsten är placerad i Borås.

Du kommer ingå i marknadsområde Ombyggnad Väst som har verksamhet i förutom Borås även Göteborg, Bohus/Älvsborg, Jönköping, Skaraborg och Värmland. MO Ombyggnad Väst är ett av 4 marknadsområden för ombyggnadsaffären i Riksbyggen.  

Hos oss gör du skillnad

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete som projektchef inom vår ombyggnadsverksamhet. 

Som projektchef kommer du inta en roll där du driver och leder Riksbyggens underhålls- och ombyggnadsprojekt. Du blir en nyckelperson som ansvarar för hela ombyggnadsprocessen från analys av kundens boendemiljö och behov till färdigställande samt uppföljning av projektet fram till garantitidens slut. Du har huvudansvaret för dina projekt och resultat. Du kommer tillsammans med projektledare i Boråsområdet att utifrån våra kunders behov utveckla deras fastigheter och möta deras önskemål i spännande projekt. I din projektchefsroll kommer du arbeta som teamledare och ansvara för projekten och dess resurshantering inom gruppen. Ombyggnad i Borås har stor tillväxtpotential och du kan vara en del av denna spännande resa. 

Arbetet innebär att du har ekonomisk uppföljning i projektets alla faser och ser till att tidplanerna följs. Du är också ansvarig för kostnadskalkyler samt ÄTA-hantering. En viktig del i arbetet är att delta i möten med våra kunder som består av styrelserna för bostadsrättsföreningarna.

Som projektchef arbetar du med ett kund- och affärsmässigt fokus i samverkan med marknadsområdets chef och leveranschefer inom fastighetsförvaltningen. I denna roll rapporterar du till Marknadsområdeschefen för MO Ombyggnad Väst.               

Du bidrar med din kompetens och ditt engagemang
Vi söker dig som brinner för projekt, är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov. Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande. Du bör ha dokumenterad erfarenhet som projektchef av ombyggnadsarbeten eller motsvarande. Du har lett projekt från programskede till genomförande och avslut.

Du är affärsorienterad, har förmåga att ha ett helhetsgrepp och du är kvalitetsmedveten. 

Du inspirerar, engagerar och motiverar dina medarbetare. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Den medarbetare vi söker har inga problem att jobba självständigt och är van att jobba i en ständigt varierande miljö.

Din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor. För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs både branschkunskap och noggrannhet.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?
Du får ett stort ansvar för att driva egna projekt. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka. Riksbyggen är ett nytänkande företag som försöker använda den senaste tekniken inom fastighetsbranschen så tjänsten passar dig som vill arbeta med framtida lösningar. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan via www.riksbyggen.se under Lediga Jobb. Sista ansökningsdag 2020-02-23.

Kontakta Marknadsområdeschef Johan Sundlöf, email: johan.sundlof@riksbyggen.se om du har frågor om tjänsten. 

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Projektchef

Riksbyggen