teknikjobb.se

loga

Projektchef Ombyggnad

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-08-16

Ansök nu

Projektchef Ombyggnad

Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för vårt långsiktiga engagemang med våra kunder. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla våra kunders fastigheter genom att driva och förverkliga många av de underhålls- och ombyggnadsbehov de står inför. Tjänsten är placerad i Borås.

Du kommer ingå i marknadsområde Ombyggnad Väst som har verksamhet i Borås, Göteborg, Bohus/Älvsborg, Jönköping, Skaraborg och Värmland.

Projektchef ombyggnad
Rollen projektchef ombyggnad består av två delar. I den ena delen biträder du marknadsområdeschefen i frågor som resursplanering, administration, kvalitetssäkring och säkerställande av gemensamma arbetssätt och rutiner. Du medverkar vid lokala projektråd där vi samverkar med vår fastighetsförvaltning för att i tidigt skede skapa och sälja underhålls- och ombyggnadsprojekt i enlighet med Riksbyggens process.

I den andra delen är du projektledare där du leder underhålls- och ombyggnadsprojekten. Det innebär att du är med redan från projektidé och i försäljningsarbetet, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. Du ansvarar för att uppfylla projektets leverans avseende; ekonomi, tid och kvalité.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för projekt, är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov. Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande. Att du kan byggprocessen och har mångårig erfarenhet är förstås en förutsättning för det här jobbet. Men ombyggnad är inte allt din arbetsdag kommer att fyllas av. Du kommer att jobba mycket med människor också, vilket gör att du måste trivas som fisken med att arbeta nära våra kunder och kunna kommunicera pedagogiskt för att ta med dem på hela resan.

Du är affärsorienterad, har förmåga att se den övergripande helheten och är kvalitetsmedveten. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Den medarbetare vi söker har inga problem att jobba självständigt och är van att jobba i en ständigt varierande miljö. Din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?
Ett av Riksbyggens mål är att fördubbla ombyggnadsaffären där du som projektchef i Borås kommer få en nyckelroll. Du får ett stort ansvar att skapa och driva projekt, egna och andras. Ombyggnadsverksamheten i Borås är under uppbyggnad och du kommer därför ges stor möjlighet att påverka och forma denna utveckling.

Du får ett stort ansvar för att driva egna projekt. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, med möjlighet till kompetensutveckling och stor möjlighet att vara med och påverka. Riksbyggen är ett nytänkande företag som försöker använda den senaste tekniken inom fastighetsbranschen så tjänsten passar dig som vill arbeta med framtida lösningar. 

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Under veckorna 28-32 sker inga intervjuer. Välkommen med din ansökan via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär. Sista ansökningsdag 2020-08-16.

Vid frågor kontakta Marknadsområdeschef Johan Sundlöf, telefon 0500-472625 och email: johan.sundlof@riksbyggen.se 

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Projektchef Ombyggnad

Riksbyggen