teknikjobb.se

loga

Projektledare/Biträdande projektledare

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Projektledare/Biträdande projektledare

Vi satsar stort på att rusta upp och utveckla fastigheterna vi förvaltar i Skaraborg. Nu söker vi dig som vill bli biträdande projektledare eller projektledare till våra underhålls- och ombyggnadsprojekt och vill vara med och göra Skaraborg ännu finare!

Du kommer ingå i marknadsområde Ombyggnad Väst som har verksamhet i Bohus/Älvsborg, Göteborg, Jönköping, Knallebygden, Skaraborg och Värmland. MO Ombyggnad Väst är ett av 4 marknadsområden för ombyggnadsaffären i Riksbyggen. 

Vad innebär tjänsten?

Din roll är oerhört viktig.

Som biträdande projektledare är du projektchefens eller projektledarens högra hand och kommer att vara en del av underhålls- och ombyggnadsprojekten från början till slut. Det innebär att du är med redan från analysfasen av kundens boendemiljö, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. Biträdande projektledare blir normalt projektledare efter ett par års erfarenhet.

Som projektledare gäller samma som ovan men driver du din egna projekt under alla skeden och har ansvar för så väl genomförande som resultat.

När du inte är ute på byggarbetsplatser, träffar kunder eller entreprenörer kommer du att arbeta från vårt kontor i Skövde.

Vem är du?

Vi tror att du både har kunskap om byggprocessen och har en bra känsla för människor. Ombyggnad och underhåll är självklart huvuddelen av det vi gör, men förmågan att göra kunderna trygga och nöjda och få både arbetsgruppen och entreprenörer att fungera väl är den verkliga nyckeln till ett framgångsrikt byggprojekt. 

Vi ser gärna att du som söker:

  • är bygg- eller civilingenjör eller har motsvarande kompetens eller har en stark strävan att uppnå den kompetensen.
  • har kännedom om byggprocessen samt har kompetens inom byggekonomi, juridik och teknik eller strävan däråt.
  • har arbetserfarenhet inom byggbranschen.
  • har B-körkort och tillgång till bil.
  • behärskar svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från fastighetsförvaltning och om du har kunskaper motsvarande kontrollansvarig enligt PBL och arbetsmiljö BAS-P och U. 

Vad erbjuder vi dig?

Vi vet att medarbetare som trivs är den största tillgången ett företag kan ha. Därför satsar vi stort på att de som börjar hos oss också ska vilja stanna kvar. Det handlar både om att få möjligheter att utveckla sin kompetens men också att växa inom företaget. Det kan också handla om att få frihet i sin roll och förtroende att sköta sitt jobb. Spännande projekt och trevliga kundkontakter är givetvis ett inslag i erbjudandet.

Övrigt

Tjänsten är på heltid. Vi arbetar med löpande urval och planerar tillträde omgående, så sök redan idag! 

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att höra av dig till oss.

Vi söker en person men beroende på sökanden så kan det vara antingen en projektledare eller en biträdande projektledare.

Kontakta Marknadsområdeschef Johan Sundlöf, email: johan.sundlof@riksbyggen.se eller projektchef Ellen Bengtsson, email: ellen.bengtsson@riksbyggen.se

Ansökan: Skicka din ansökan till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär senast den 2020-02-23.

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Projektledare/Biträdande projektledare

Riksbyggen