teknikjobb.se

Är du en lösningsfokuserad person som är på jakt efter ett jobb där du får utveckla dina kunskaper inom projektplanering och projektledning? Ventilationseffekt söker just nu en strukturerad Projektledare till sin verksamhet i Göteborg. Här finns goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och du kommer att ha stor frihet i ditt dagliga arbete.

Rollen
Som Projektledare kommer du att arbeta med Ventilationseffekts projektplanering och projektledning. En del av ditt arbete kommer vara att leda och fördela arbetet inom olika projekt samt säkerställa en kvalitativ leverans. Du kommer att medverka vid försäljning av nya uppdrag och ansvara för framtagning av projektplaner samt att dessa följs. Rollen som Projektledare är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper.

Du erbjuds
Ventilationseffekt är en arbetsgivare som månar om sina medarbetare genom att erbjuda trygga anställningsvillkor och generösa förmåner. Hos Ventilationseffekt kännetecknas arbetsmiljön av bra laganda, hög delaktighet i beslut som rör verksamheten, öppen kommunikation mellan medarbetare, bra samarbete mellan olika avdelningar och utrymme för egen planering av arbetet.

Din profil
För att lyckas på Ventilationseffekt är det viktigt att du är driven, organiserad och kommunikativ. Du har god känsla för projektplanering och projektledning och uppskattar utmaningar i arbetet. Du sätter upp tydliga mål och lägger stor energi på att uppnå önskade resultat.

Bra att veta!
Den här rekryteringsprocessen hanteras av TEMP-TEAM, och Ventilationseffekts önskan är att alla eventuella frågor går direkt till TEMP-TEAMs rekryteringskonsult Sara Rönneberg Carr via telefon: 0733-844850 eller e-post: saca@temp-team.se.

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl borsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi erbjuder kundanpassade lösningar och tillsätter allt ifrån studenter/assistenter till ledande befattningar inom såväl tjänstemannen- och kollektivsektorn. Läs gärna mer om oss

Logga

PROJEKTLEDARE TILL VENTILATIONSEFFEKT

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb