teknikjobb.se

PROJEKTLEDARE VÄST

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

PROJEKTLEDARE VÄST

Kundlogotyp

Projektledare Väst

Vill du arbeta med den perfekta lösningen för våra kunders allt växande behov av flexibla utrymmen. Samt med ett starkt sammansvetsat team på en av Sveriges bästa arbetsplatser? 

Du ansvarar för byggprocessen dvs för planering och genomförande av etablering/ombyggnation samt avetablering av våra Moduler. I denna process arbetar du i projekt i nära samarbete med kunden och det interna teamet samt underentreprenörer.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i projekt som byggingenjör alt med byggledning (kan t.e.x vara som arbetsledare inom byggbranschen). Som projektledare ansvarar du för planering, styrning och samordning av underentreprenörer på arbetsplatsen. Du är strukturerad med fokus på säkerhet, kvalitet, tid och kostnad. Du är duktig på att prioritera samt att fatta beslut. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt och externt för att bygga långsiktigt förtroende.

Vi erbjuder

ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med placeringsort Göteborg. Eftersom våra moduler är flyttbara så arbetar du där kundens projekt finns, vilket kan innebära resor i detta fallet i västra Sverige. Vi som arbetar här trivs tillsammans och drivs av att arbeta för nöjda kunder. Vi strävar efter mångfald i vår verksamhet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering & Bemanning. 
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Tara Crump 076-55 96 81.

Dela detta jobb

PROJEKTLEDARE VÄST

Isaksson Rekrytering & Bemanning