teknikjobb.se

Projektledare - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-08-07

Ansök nu

Projektledare - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Har du erfarenhet av projektledning? Vill du bli en del av vår tillväxt inom industriprojekt?

Avdelningen Industriprojekt fokuserar helt på den externa marknaden inom rörentreprenader och vi växer med våra kunder inom tex. läkemedel, livsmedel, kemi och fjärrvärme. Arbetsgruppen är ett drivet gäng där mycket frihet ges under ansvar och där vi anpassar oss efter våra kunders olika behov. Vi värderar yrkesstolthet och samarbete högt, och letar därför efter nya medarbetare som vill vara en del av vårt växande team och bygga relationer med oss och våra kunder.

Din roll som Projektledare

Som Projektledare kommer du att driva montage- och svetsprojekt med fokus på hög kvalitet, dels i vår verkstad i Väröbacka, dels på site hos våra kunder i Göteborgs närområde. Möjlighet finns också att jobba på längre projekt runt om i Norden. Rollen innebär även resejobb som medför övernattning flera dagar i veckan.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna:

• Ansvara för tidplan, kvalitet samt det ekonomiska utfallet av dina projekt

• Upphandling av entreprenörer, tjänster och material

• Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs

• Medverkar till ett aktivt säkerhetsarbete för våra medarbetare

• Räkna på nya projekt

Dina kvalifikationer som Projektledare

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av projektledning inom mek/processindustrin och har ett etablerat nätverk med kunder och leverantörer. Om du har erfarenhet av svetsning är det meriterande men inget krav. Vana av att läsa ritningar är ett krav. För tjänsten krävs att du har B-körkort samt möjlighet att resa och ligga borta på veckorna. Svenska i tal och skrift är ett krav, engelska meriterande.

Vi tror att du har en god känsla för service och stor vana av att jobba med kunder. Som person är du självständig och driven, samt beslutsam och trygg i ditt ledarskap. Du är bra på att nätverka och samarbeta men framför allt besitter du viljan att alltid göra ett bra jobb. Du är inte rädd för att ta i och ror iland det du tar dig an, men du prioriterar även att trivas tillsammans på jobbet.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Axel Wahlund, 0725-270396. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson, 0724-524582. Fackliga representanter för denna tjänst är Patrik Eriksson (Jordbro), Unionen, Kaisa Lithander, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektledare - Vattenfall Services

Vattenfall AB