teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker en pumptekniker till sektionen Södra Gruva Infrastruktur (SGI) uj i Malmberget.

Som pumptekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service, underhåll, reparationer samt övervakning av de anläggningar som sektionen förvaltar.

Ansvarsområdet kommer främst att omfatta vattenuppfordring under jord. Kontakter med interna och externa leverantörer/kunder utgör ett viktigt inslag i arbetet. Din samarbetsförmåga är en viktig del i denna befattning och vi lägger stort värde på just denna kunskap då vi som servicegrupp arbetar med/för samtliga yrkesgrupper i gruvan där våra tjänster efterfrågas.

Dina kvalifikationer

Vi värdesätter speciellt förmåga att ta ansvar och samarbeta. Du är drivande och engagerad och arbetar för att nå uppsatta mål. Du trivs lika bra med att arbeta både självständigt som i grupp och har lätt för att ta kontakt med nya människor.

Du har minst treårig gymnasiekompetens eller motsvarande med industriteknisk, verkstadsmekanisk, maskinförarutbildning eller likvärdig inriktning.

Erfarenhet av mekaniskt arbete och underhåll likväl som allmän process- och anläggningskännedom, är meriterande.

Arbetstid: Dagtid, men beredskap förekommer. Körkort B är ett krav.
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För ytterligare information kontakta gärna Anders Magnusson, tfn: 0970-76594 (Må-Fre 07:00-14:00).

Pumptekniker till Sektion Södra Gruva Infrastruktur

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-25

Ansök nu

Dela detta jobb