teknikjobb.se

Quality Assurance Associate till AstraZeneca i Södertälje

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Quality Assurance Associate till AstraZeneca i Södertälje

Modis söker nu Quality Assurance Associates för konsultuppdrag att arbeta som kvalitetsvärderare inom Kvalitetssäkring, QA, på AstraZeneca i Södertälje. Uppdraget är på minst 6 månader med chans till förlängning.

Om AstraZeneca

AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag. Dem fokuserar på forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel och bioläkemedel inom viktiga hälsovårdsområden. Dem förvandlar goda idéer till effektiva läkemedel för att förbättra patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. AstraZeneca är dessutom mer än ett av världens ledande läkemedelsföretag, på AstraZeneca är man stolt över den företagskultur dem har som inspirerar till utveckling och samarbete. De strävar efter att vara ledande inom allt de gör och deras konkurrenskraftiga och flexibla belöningssystem är inget undantag.

Din spelplan

Sweden Operations tillverkar läkemedel och aktiva substanser inom olika produktionsområden. Våra produkter marknadsförs globalt och utgör en stor andel av koncernens totala produktion. Du kommer att arbeta som kvalitetsvärderare och stödja ett avsnitt inom Sweden operations med kvalitetssäkring. Sweden Operations driver ett intensivt effektiviserings- och harmoniseringsarbete och rollen ger dig möjlighet att bygga kontakter inom Sweden Operation men även inom andra delar av AstraZeneca.

Din roll

  • Du har ett delegerat ansvar för att fatta beslut om det som tillverkats uppfyller ställda krav, du värderar tillverkningsdokumentation och analysresultat.
  • Din roll är självklar i det dagliga tvärfunktionella arbetet där du tillsammans med kollegor från produktionen, processteknik, produktionsteknik, planering/logistik, kvalitetskontroll och mikrobiologen har ett gemensamt ansvar för att fabriken når de uppsatta kvalitets-, kostnads- och leveransmålen.
  • Du arbetar enligt principerna för LEAN och bidrar i din roll med GMP-kunskap till förbättringsarbetet och i utredningar av avvikelser.
  • Du godkänner kvalitetsstyrande dokument som ändringsärenden, instruktioner och valideringar och du arbetar med överföring av kunskap till bland annat operatörer och tekniker.

Kompetenskrav

  • Naturvetenskaplig Universitets- eller högskoleexamen (minst 160 poäng/240hp)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska

I denna roll kommer din ståndpunkt att utmanas och du behöver kunna motivera den på ett bra sätt. Du behöver kunna kommunicera övertygande men på ett ödmjukt sätt. För att trivas är det också viktigt att du tycker om lära dig nya saker och att du kan sortera ut det viktigaste ur det du lärt dig.

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkning, kvalitetskontroll, kvalitetssäkring av läkemedel, myndighetsinspektioner eller validering/kvalificering. Det är även meriterande om din utbildning innehållit 5 p (7,5 hp) mikrobiologi samt om du är utbildad civilingenjör.

Sök uppdraget genom att skicka in ditt CV och personliga brev. (Observera att intervjuer sker löpande.)

Tveka inte och kontakta Markus Dahl (markus.dahl@modis.se) om du har några frågor angående uppdraget.

Modis Adecco Group är ett bemannings- och rekryteringsföretag och ingår i Adecco-koncernen, världens ledande leverantör av HR-lösningar i 60 länder. Denna skala och omfattning säkerställer att Modis verkligen är ett globalt bolag. Vårt uppdrag är att hitta rätt match mellan dig som kandidat och dig som kund, att skapa framgångsrika samarbeten med ambitionen att hjälpa dig som kund att växa och dig som kandidat att utvecklas. Vi är ett team med olika och komplementära bakgrunder inom Life Science, Engineering and Technology. Vi förstår våra kunders behov och vi förstår våra sökande och kandidaters kompetensprofiler.

Dela detta jobb

Quality Assurance Associate till AstraZeneca i Södertälje

Modis Sweden AB