teknikjobb.se


Råberget Entreprenad AB är en byggentreprenör verksam i västra Sverige. Vår verksamhet är huvudsakligen inom entreprenad och byggservice med uppdrag allt från små servicearbeten till projektering och genomförande av om- och tillbyggnader samt nyproduktioner. Vi har även börjat utveckla egen fastighetsförvaltning och äger idag kommersiella fastigheter och bostäder. Kvalitet och miljö är viktigt för oss och våra kunder därför säkerställer vi vårt arbete genom att vara ISO certifierade.


Vi är övertygade om att ett gott och seriöst arbete lönar sig. Tror du det också? Då kan rollen som byggprojektledare på Råberget Entreprenad passa dig!

Dina arbetsuppgifter
Som byggprojektledare kommer du att ansvara för och driva genomförande av projekt inom både ombyggnation och nybyggnation av kommersiella fastigheter och bostäder. Du ansvarar för att planera och leda arbetet av byggprojekt i storlek 5-30 miljoner ute på byggplatsen.

Arbetsuppgifter i rollen är:

  • Upprättande av kalkyler, tidplaner, beskrivningar
  • Förstudier, utredningar inför framtida projekt
  • Delta i uppstartsskedet med behovsanalys och planering
  • Ansvara för projektplanering och leda projekteringsarbetet
  • Styra konsulter och entreprenörer och ansvara för projektets genomförande
  • Ansvara för att projekten genomförs enligt gällande lagar, förordningar och krav samt interna regler
  • Arbeta med prognos och kostnadsuppföljning samt rapportering i projekten
  • Utvecklar och förbättra processer och system för ett strukturerat arbetssätt

Vem är du?
Du har högskoleutbildning med byggteknisk inriktning eller har förvärvat motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet att leda byggprojekt upp till ca 25 miljoner och har goda kunskaper i byggprocessens olika faser samt ekonomi i byggprojekt. Du har erfarenhet av upphandling och kan upprätta beslutsunderlag. Som person drivs du av affären i projektet och agerar lösningsorienterat. I ditt arbete är du strukturerad, kvalitetsorienterad och en skicklig förhandlare. Har du erfarenhet av installationssamordning och upphandling inom LOU är det meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en roll där du kommer att få arbeta med blandade byggprojekt. Det är korta beslutsvägar och nära samarbeten som gäller och vi håller på våra värderingar. Vår ambition är att växa inom bygg och fastighetsförvaltning så hos oss kommer du att få stor möjlighet att påverka din egen roll och utveckling. Vårt kontor finns i Mölnlycke och kan tillsammans med ca 15 kollegor erbjuds ett företag med god stämning där man känner delaktighet.

Ansökan
Om du tycker att tjänsten som byggprojektledare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast. Sista ansökningsdag är den 8 mars 2020. I denna rekrytering samarbetar Råberget Entreprenad AB med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se och bifoga gärna ett personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ann-Britt Hall på 070 966 80 76.

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Råberget Entreprenad AB - Byggprojektledare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-04

Ansök nu

Dela detta jobb