teknikjobb.se

logga

RIGG OCH UNDERHÅLLSTEKNIKER TILL NIBE ENERGY

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-11-05

Ansök nu

RIGG OCH UNDERHÅLLSTEKNIKER TILL NIBE ENERGY

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.   

Nu söker vi en teknikintresserad och målinriktad rigg och underhållstekniker som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. 

OM  TJÄNSTEN 

Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Som rigg och underhållstekniker kommer du främst att arbeta med PLC-programmering/felsökning, bygga styrskåp och hjälpmedel till labbtester, felsökning av riggar och styrskåpsutrustning samt byte av komponenter. I arbetet ingår uppkoppling/konstruktion av enklare el/styrenheter till specialtester, att rita/läsa elschema Autocad electrical/Cadett Elsa och att vara behjälplig vid extern testning på plats i labbet. Även beställning av komponenter externt. 

DIN BAKGRUND 

Vi söker en tekniker/ingenjör med inriktning mot automation. Som person är du flexibel, noggrann, ansvarstagande, samarbetsvillig och du vågar ta egna initiativ. Du är kreativ och söker utmaningar i avancerad problemlösning. Det är viktigt att du har ett genuint teknikintresse, att du har en viss praktisk läggning utöver dina teoretiska kunskaper och en grundläggande förståelse för reglerteknik. Du har lätt att presentera och dokumentera tekniska lösningar.  

OM ANSÖKAN 

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 5 november 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "Lediga jobb". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.  

OM NIBE 

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på 4,7 miljarder kr/år med cirka 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm. 

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier, en global koncern med kraftig tillväxt, cirka 18 700 anställda över hela världen och en årsomsättning på drygt 27 miljarder kronor. 

KONTAKTPERSONER

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
RIGG OCH UNDERHÅLLSTEKNIKER TILL NIBE ENERGY

NIBE AB