teknikjobb.se

Ringhals AB söker brandingenjörsstudenter för sommarjobb

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Ringhals AB söker brandingenjörsstudenter för sommarjobb

Är du studerande och vill skaffa dig värdefull erfarenhet? Nu söker vi två person för att arbeta med brandteknisk dimensionering av upplag som sommarjobb på Ringhals. Arbetet kommer att pågå under perioden 1 juni – 31 juli.

Vi erbjuder dig:

Ett viktigt arbete där slutprodukten från uppdraget kommer bli en viktig del i Ringhals arbete för att förhindra och lindra konsekvenserna av brand. De närmsta åren kommer det hända mycket på Ringhals i fråga om byggnationer och rivningar, under denna tid behöver brandskyddet beaktas i en mängd olika skeden som många gånger är helt unika i samhället. Det kommer därför finnas arbetsmöjligheter för den som är intresserad.

Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2020.

Arbetsuppgifter:

Uppdraget består i att analysera brandtekniska förutsättningar för att dimensionera fasta platser för upplag av brandbelastning i våra anläggningar. Uppdraget innefattar analys av vilken påverkan en eventuell brand skulle ha på person-, egendom- och reaktorsäkerhet. Önskad slutprodukt är skriftliga, tydliga riktlinjer för vad och hur mycket brandbelastning som får förvaras på en given yta i anläggningarna. En stor del av arbetet och tiden behöver förläggas till Ringhals, men rapportskrivning är möjligt att göra från annan plats i denna tjänst.

Vi söker dig som:

Studerar på eftergymnasial nivå inom brandingenjörsprogrammet som genomfört minst två men gärna tre läsår av din brandingenjörsutbildning. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser att du är analytiskt, strukturerad och ska kunna föreslå nya infallsvinklar på aktuella frågor och problem. Du bör även kunna lägga upp arbetet väl och samarbeta med andra såsom din sommarjobbskollega samt handledare.

Placeringsort: Ringhals

Ansökan: Skicka in CV och personligt brev senast 23 februari 2020.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du rekryterande chef Stefan Eriksson, stefan.x.eriksson@vattenfall.com

För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Isabelle Randberg, sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 300 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Ringhals AB söker brandingenjörsstudenter för sommarjobb

Vattenfall AB