teknikjobb.se

Ringhals AB söker flera kemiingenjörer för sommarjobb

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Ringhals AB söker flera kemiingenjörer för sommarjobb

Är du student och vill kick-starta din kommande karriär med värdefull erfarenhet? Nu söker vi tre kemiingenjörer till sommarjobb på Ringhals. Arbetet kommer att pågå under perioden 1 juni – 28 augusti.

Vi erbjuder dig: 

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag.

Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2020.

Arbetsuppgifter:

  • Övervakning, provtagning och analys av processvatten och luft från kärnkraftsanläggningarna på Ringhals 3 & 4.
  • Underhåll av analysinstrumentering.

Vi söker dig som:

Studerar på högskola/universitet alternativt gymnasium med inriktning kemi eller kemiteknik. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav. Tidigare erfarenhet från Ringhals kemienheter är meriterande. Som person ser vi att du är en teamspelare som har lätt för att samverka och samarbeta med andra. Vidare ser vi även att du är analytiskt lagd och noggrann i ditt arbete.

Placeringsort: Ringhals.

Ansökan: Skicka in CV och personligt brev senast 23 februari 2020.

För mer information om tjänsten kontaktar du rekryterande chef Marcus Fredin, marcus.fredin@vattenfall.com

För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Isabelle Randberg, sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 300 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Ringhals AB söker flera kemiingenjörer för sommarjobb

Vattenfall AB