teknikjobb.se

Ringhals AB söker godsmottagare för sommarjobb

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Ringhals AB söker godsmottagare för sommarjobb

Är du studerande och vill skaffa dig värdefull erfarenhet? Nu söker vi en godsmottagare för sommarjobb på Ringhals. Arbetet kommer att pågå under perioden 15 juni – 30 augusti.

Att sommarjobba på Vattenfall ger en möjlighet för dig som student att få en inblick i materialflöden och materialkännedom inom industrin. Denna tjänst erbjuder även kännedom om affärssystemet SAP.

Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2020.

Arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består av att hantera inkommande gods och registrering i affärssystemet SAP.

Vi söker dig som:

Studerar på gymnasiet och har en god social kompetens, är positiv och dessutom inte är rädd för att hugga i när det är en högre arbetsbelastning med mycket att göra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Innehar du truckkort ses det som meriterande.

Placeringsort: Ringhals

Ansökan:

Skicka in CV och personligt brev senast den 23 februari 2020.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du rekryterande chef Eva Stern, eva.stern@vattenfall.com.

För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Isabelle Randberg, sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 300 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Ringhals AB söker godsmottagare för sommarjobb

Vattenfall AB