teknikjobb.se

Ringhals söker hjälpkonstruktörer till sommarjobb

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Ringhals söker hjälpkonstruktörer till sommarjobb

Nu söker vi fyra hjälpkonstruktörer till sommarjobb på Ringhals. Arbetet kommer att pågå under perioden 15 juni – 28 augusti.

Vi erbjuder dig:
Enhetens huvudsakliga uppgift är att ta fram konstruktionslösningar i anläggningsändringsprojekt. Den här tjänsten ger dig en inblick i konstruktionsarbetets vardag samt en möjlighet att knyta kontakter.

Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du är minst 16 år och studerande. Detta innebär att du antingen har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen 2020.

Arbetsuppgifter:
Som hjälpkonstruktör kommer du att arbeta med mängdarbeten inom detaljkonstruktion, bland annat arbeta med inskanning av gamla ändringsunderlag (teknisk dokumentation) och överföra papperstabeller till Word/Excel.

Vi söker dig som:
Studerar på gymnasial nivå med inriktning natur eller teknik. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav. Det är meriterande om du har stor datorvana. Som person ser vi att du har lätt för att samarbeta och är noggrann i ditt arbete.

Placeringsort: Ringhals

Ansökan:
Skicka in CV och personligt brev senast 23 februari 2020.

För mer information om tjänsten kontaktar du rekryterande chef Helen Ytterman, helen.ytterman@vattenfall.com
För information om rekryteringsprocessen kontaktar du rekryterare Isabelle Randberg, sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställningen, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder.

Ringhals AB ingår i Vattenfallkoncernen och är Nordens största kraftverk. Vi har 40 års erfarenhet av elproduktion och står nu inför nya utmaningar av olika slag som kräver säkerhetsmedvetande och nytänkande. Ringhals har ca 1 300 anställda och ligger på västkusten i Varbergs kommun, sex mil söder om Göteborg.

Vi på Vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv. Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Dela detta jobb

Ringhals söker hjälpkonstruktörer till sommarjobb

Vattenfall AB