teknikjobb.se

Rörläggare till Entreprenadenheten på VA SYD

Företag VA SYD
Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Rörläggare till Entreprenadenheten på VA SYD

Vill du ha ett utmanande jobb där du tillsammans med dina kollegor bidrar till en viktig samhällsfunktion? Trivs du med att arbeta mycket ute och med kroppen? Då ska du läsa vidare! Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du ges mycket eget ansvar.

Din kommande roll VA SYD växer och får ett utökat uppdrag, vi behöver därför förstärkning till Rörnätsavdelningens Entreprenadenhet. Här arbetar vi i huvudsak med entreprenadarbeten på vatten- och avloppsledningsnätet samt serviceåtgärder i anslutning till VA-beredskapen. På enheten är vi ett 30-tal medarbetare, de flesta rörläggare med olika specialistkunskaper. Som rörläggare består dina arbetsuppgifter av att utföra schakt-, rörläggnings- samt markarbeten på VA-ledningar inom verksamhetsområdet. Arbetet drivs i form av projekt eller uppdrag av varierande storlek. Vi utför även serviceåtgärder i samband med VA-beredskapen. 

Vi erbjuder Du kommer till en arbetsplats med god gemenskap och stolthet över våra viktiga samhällsuppdrag. Vi ställer upp för varandra och är noga med att arbetet sker med hög säkerhet och kvalitet. Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling kring arbetsmetoder, rörmaterial med mera. Våra arbetsuppgifter är utvecklande och vi följer teknikutvecklingen inom vårt område. Tjänsten är placerad i Malmö men geografiskt jobbar vi i alla våra medlemskommuner (Burlöv, Eslöv, Lomma, Lund och Malmö). Utöver beredskapsarbete, har vi fast arbetstid klockan 7.00 till 16.00. Arbetsplatsen har ett uppskattat gym. Här har du möjlighet att avsätta en friskvårdstimme av din arbetstid i veckan för träning. Vi är måna om att skapa en bra balans mellan arbete och fritid. Två år i rad är vi ett certifierat Great Place to Work® vilket innebär att VA SYD uppfattas som en bra arbetsplats av våra anställda. 

Om du har frågor om jobbet kan du oss (telefonnummer hittar du under Kontaktpersoner). Du kan också läsa mer om våra pågående projekt och arbeten i gatan här:  http://www.vasyd.se/Driftinformation/Arbeten-i-gatan .

Vem är du? Till vår entreprenadenhet söker vi rörläggare som har en positiv inställning och som lätt kommer överens med andra. Våra rörläggare jobbar alltid i team och det är därför viktigt med bra samarbetsförmåga. Vi arbetar med olika typer av rörläggningsjobb som ofta kräver att du är lösningsorienterad samt att du klarar av att kommunicera med arbetsledningen på ett bra sätt. Att känna yrkesstolthet över sitt arbete är en själv klarhet för dig och viljan att utvecklas är också en viktig egenskap. Att ha intresse för ny teknik är fördelaktigt. En bra servicekänsla är också önskvärt eftersom du har mycket kundkontakt i jobbet som rörläggare. I din roll rapporterar du mot arbetsledningen det arbete som du utför vilket kräver noggrannhet. Vi vill även att du står bakom våra miljöidentitet och kärnvärden; kvalitet, engagemang och lyhördhet

Vi söker dig som: Är svensk medborgare (tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning inklusive registerkontroll)
Har B-körkort (det är meriterande om du har C och BE-körkort)
Har en avslutad gymnasieutbildning (gärna inom bygg och anläggning, VVS eller liknande)
Datorvana (eftersom vi arbetar med digital rapportering)
Allra helst söker vi dig som är utbildad rörläggare/anläggningsarbetare inom bygg- och anläggningsteknik, diplomerad rörläggare eller på annat sätt har skaffat dig likvärdiga kunskaper. Det är också positivt om du har några års erfarenhet inom yrkesområdet, men viktigast är att du har en vilja och ett engagemang att arbeta som rörläggare. Samarbete och förmågan att utvecklas är viktiga egenskaper. Erfarenhet av svetsning i plast är ett stort plus i kanten.

Urvalet sker löpande, så vänta inte med att söka. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning på sex månader kan bli aktuellt.  Välkommen med din ansökan!

Vilka är VA SYD?

VA SYD är en av Sveriges största VA- och avfallsorganisationer som storsatsar på hållbar avloppsrening och driver på miljösmarta lösningar i samhällsbygget. Inom branschen ska vi vara en av Europas modernaste och mest effektiva organisationer. Vår verksamhet är igång 24/7, har en halv miljon kunder och omsätter en miljard per år. Vi renar, kvalitetssäkrar och levererar dricksvatten och tar hand om det som spolas ner i våra avlopp för att vårda hav och vattendrag. Vi hanterar skyfall genom att skapa kreativa lösningar för vattnets väg och samlar in avfall och matrester för återvinning och återbruk. Vi motiverar och inspirerar våra kunder till att göra smarta miljöval.

Vi vill hjälpa till att rädda världen genom våra sex mål: Vara klimatneutralt och energipositivt år 2030
Produktifiera och ha nyttiggjort restprodukter år 2025
Vara en av Europas mest effektiva VA- och avfallsorganisationer år 2025
Leda utvecklingen för hög vattenkvalitet till rekreation och dricksvatten år 2025
Uppnå nollvision för oplanerade driftstörningar för kund år 2030
Inspirera och ha aktiverat alla kunder för en bättre miljö år 2025

Övrig information På VA SYD arbetar vi me d samverkan för ökad dialog och ett långsiktigt hållbart arbetsliv. Våra fackliga organisationers (Kommunal, Vision, Ledarna och SACO-förbunden) representanter når du via vår kundservice på 040-635 10 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos VA SYD samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller pappersformat.

Dela detta jobb

Rörläggare till Entreprenadenheten på VA SYD

VA SYD