teknikjobb.se

loga

Säsongsanställning Fastighetsskötsel

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-16

Ansök nu

Säsongsanställning Fastighetsskötsel

Vi söker dig som vill arbeta som fastighetsskötare hos oss under växtsäsongen från april fram till oktober. Som fastighetsskötare hos Riksbyggen kommer du att vara en av dem som arbetar närmast kunden. Arbetet är omväxlande och socialt.

Du kommer att arbeta med yttre skötsel såsom ogräsbekämpning gräsklippning och trimning och inre skötsel såsom städning av trapphus, fönsterputsning inredningstvätt hos våra kunder och du blir en del av ett team som sköter den dagliga förvaltningen. I arbetsuppgifterna ingår bland trädgårdsskötsel, renhållning och tillsyn. Det kan även ingå kundkontakter, underhåll av maskiner och handverktyg. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor och du får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

Vem är du?
Vi söker dig som har förmågan att se och bemöta våra kunders behov - du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Det är viktigt att du tycker om lagarbete och har ett positivt förhållningssätt till arbetet, kunder och dina arbetskamrater. Det är även viktigt att du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.  Vi tror att du har gymnasieutbildning och/eller KY-utbildning gärna med inriktning mot fastighetsskötsel eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har trädgårdsutbildning.

Då datorn är ett naturligt inslag i arbetet för alla anställda på Riksbyggen behöver du ha datakunskap och kunna hantera datorn i jobbet. Du kommer också att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten kräver B körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Då merparten av befattningshavarna är män ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 16 mars 2020. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kontakta . malin.farholt@riksbyggen.se  bo.dahlberg@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Säsongsanställning Fastighetsskötsel

Riksbyggen