teknikjobb.se

loga

Säsongsanställning – Trädgårdsarbete

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Säsongsanställning – Trädgårdsarbete

Vad ska du göra?

Nu söker vi medarbetare som vill arbeta med trädgårdsskötsel och mindre anläggningsjobb ute på grönytorna hos våra kunder under växtsäsong 2020.

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen att bestå av ogräsrensning, beskärning och häckklippning i två lag, och gräsklippning och trimning i två lag, gräsklipparlagen hjälper skötsellagen när deras veckorunda är klar. Även plantering av såväl utplanteringsväxter som perenner, träd, buskar kan förekomma.

Kundkontakt är en viktig del i det dagliga arbetet då vi ständigt möter våra kunder ute på gårdarna. Arbetet som säsongsanställd fastighetsskötare är varierat och socialt. Du möter våra kunder och bidrar till en vacker och trivsam boendemiljö. Du arbetar i grupp, ni planerar tillsammans Era dagar och tar egna initiativ- ni har stor frihet under ansvar. Oavsett väder arbetar du utomhus i ur och skur och du får vara fysiskt aktiv hela dagarna.

Tidrapportering och övriga administrativa bitar utförs via datorn.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av trädgårdsarbete, men är inte ett krav. Det är meriterande om du har utbildning inom trädgård och växtkunskap. Du är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Gillar att möta människor och leverera service med ett värmande leende. Du trivs med att planera din egen tid, är flexibel och lösningsorienterad. Eftersom Ni arbetar i grupp är det mycket viktigt att du trivs med att samarbeta är prestigelös och bidrar med god stämning till gruppen. Det är också viktigt att du har förmågan att skapa trivsel och förtroende i kontakt med kund. Du är praktiskt lagd och trivs med att vara aktiv.

Då vi arbetar med maskiner är det en fördel om du har maskinvana sen tidigare.

Ange också i ansökan om du har t.ex Fallskyddsutbildning, motorsågskörkort, heta arbeten, röjsågsutbildning, yrkesbevis i beskärning eller liknande.

B-körkort är ett krav.

Vi anställer för säsongen maj-sept-2020. Placeringsort är Örebro.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 2020-02-29. 

Vi arbetar med löpande urval så ansök redan idag!

Har du frågor kontakta arbetsledare Ingela Elvén, tel: 019-192405 eller mejl ingela.elven@riksbyggen.se

Kontaktperson

Ingela Elvén

Arbetsledare

019-192405

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Säsongsanställning – Trädgårdsarbete

Riksbyggen