teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla.

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Under sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade personer som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på välbehövlig semester.
Vi söker semestervikarier till både ovan och under jord.


Ovan jord behöver vi semestervikarier till:


• Drift/processervice i malmförädlingsverken, där kommer du att arbeta med daglig tillsyn, rondering och rengöring av våra malmförädlingsverk.

• Labben som provtagare och analystekniker. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande beroende på vilket labb du hamnar på. Provtagning innebär att åka ut i malmförädlingsverken för att hämta in gods för provtagning, även provberedning och vissa analyser ingår i arbetsuppgifterna.


Under jord behöver vi semestervikarier till:


• Driften, 1365 meter underjord, som driftoperatör. Du kommer främst arbeta med drift- och underhåll, samt med avsyning av anläggningarna för att bereda för framtida underhållsstopp.

• Gruvbygg, där du utför byggnadsarbete runt om i hela gruvan, det kan exempelvis innefatta kurbyggen och övrig byggservice.

• Förråd som finns både ovan och under jord. Förrådspersoner arbetar med godsmottagning, utleveranser och lagerhållning.

• Styrcentralen som operatör. Du arbetar främst ovan jord med bland annat fjärrtappning, där du lastar tågvagnar som är under jord med malm. Även underjordsarbete förekommer på den här arbetsplatsen och du behöver därför vara beredd för arbete under jord.

Dina kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och har en avslutad eller pågående gymnasieutbildning. Du har körkort med lägst B-behörighet med manuell låda. Har du arbetslivserfarenhet från någon verksamhet som liknar vår är det meriterande.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. Hos oss på LKAB är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som du har med dig.

Övrig information

Du är välkommen att skicka in din ansökan senast den 15 mars 2020. Rekryteringen sker löpande, vänta därför inte med din ansökan!

Stationeringsort: Kiruna

Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.lkab.com.

 

Befattning
Operatör

Stationering
LKAB, Kiruna

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Sista ansökningsdatum
2020-03-15

Semestervikarier till LKAB Kiruna

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-03-15

Ansök nu

Dela detta jobb