teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla.

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Under sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade personer som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på välbehövlig semester.

Vi söker semestervikarier till både ovan och under jord.

Ovan jord behöver vi rekrytera semestervikarier som:

- Drift/processervice i malmförädlingsverken, där du kommer att arbeta med daglig tillsyn, rondering och rengöring av våra malmförädlingsverk.

- Provtagare och analystekniker till labben. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande beroende på vilket labb du hamnar på. Provtagning innebär att åka ut i malmförädlingsverken för att hämta in gods för provtagning, även provberedning och vissa analyser ingår i arbetsuppgifterna.

- Chaufförer och busschaufförer

Under jord behöver vi semestervikarier till:

- Gruvbygg utför byggnadsarbete runt om i hela gruvan, det kan exempelvis innefatta kurbyggen och övrig byggservice.

- Förrådsmän arbetar i förråd, med godsmottagning, utleveranser och lagerhållning. Vi har förråd både ovan och under jord. Men underjordsarbete förekommer på den här arbetsplatsen och du ska vara beredd att även arbeta under jord.

- och andra spännande tjänster.

Dina kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och du har en avslutad eller en pågående en gymnasieutbildning – gärna med industriteknisk inriktning.

Du har körkort med lägst B-behörighet. Har du arbetslivserfarenhet från någon verksamhet som liknar vår är det meriterande.

Stationeringsort: Malmberget

Övrig information

Du är välkommen att skicka in din ansökan senast den 15 mars 2020. Ansökningar kommer att behandlas löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Ansökan endast via hemsidan www.lkab.com.

 

Befattning
Serviceman

Stationering
LKAB, Malmberget

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Sista ansökningsdatum
2020-03-16

Semestervikarier till Malmberget Sommaren 2020

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-03-16

Ansök nu

Dela detta jobb