teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla.

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Under sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade personer som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på välbehövlig semester.

I Svappavaara söker vi semestervikarier till:

- Drift/processervice i malmförädlingsverken, där du kommer att arbeta med daglig tillsyn, rondering och rengöring av våra malmförädlingsverk.

- Provtagare och analystekniker till labben. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande beroende på vilket labb du hamnar på. Provtagning innebär att åka ut i malmförädlingsverken för att hämta in gods för provtagning, även provberedning och vissa analyser ingår i arbetsuppgifterna.

- Förrådet där man arbetar med godsmottagning, utleveranser och lagerhållning

Dina kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och du har en avslutad eller en pågående en gymnasieutbildning – gärna med industriteknisk inriktning. Du har körkort med lägst B-behörighet. Har du arbetslivserfarenhet från någon verksamhet som liknar vår är det meriterande.

Stationeringsort: Svappavaara.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Du är välkommen att skicka in din ansökan senast den 15 mars 2020. Ansökningar kommer att behandlas löpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev. Ansökan endast via hemsidan www.lkab.com.

 

Befattning
Serviceman

Stationering
LKAB, Svappavaara

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning

Sista ansökningsdatum
2020-03-16

Semestervikarier till Svappavaara Sommaren 2020

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-03-16

Ansök nu

Dela detta jobb