teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Inför sommaren 2020 har vi behov av ett antal vikarierande busschaufförer samt lastbilschaufförer i Malmberget.
Du kommer att ingå i en arbetsgrupp vars huvudsakliga arbetsuppgifter är persontransporter och godstransporter. Arbetet innebär dagliga kontakter med ett stort antal människor, vilket förutsätter att Du har en god samarbetsförmåga samt att Du är serviceinriktad. Övriga arbetsuppgifter inkluderar städning och tvättning av bussar och garage. Även gods- och posttransport med lastbil ingår i arbetsuppgifterna. Arbetet sker både under jord som ovan jord.

Dina kvalifikationer

YKB är meriterande likväl som allmän företags-, gruv-, anläggnings- och lokalkännedom.
Körkort B samt C och/eller D är ett krav. Det är även tidigare erfarenhet av arbete som busschaufför. Du har en fullgjord gymnasial utbildning, gärna med inriktning mot fordon.
Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.
Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetstid: Dagtid/skift.
Ansök senast den 2020-04-14 via lkab.com/karriar
För mer information om tjänsten kontakta produktionschef Stefan Strömbäck, tel: 0970-76048

Semestervikarierande busschaufförer och lastbilschaufför till Malmberget

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-04-15

Ansök nu

Dela detta jobb