teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla.

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker elektriker till våra verksamheter i Kiruna, både ovan och under jord. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken arbetsplats du hamnar på, men både planerade och akuta arbeten förekommer på samtliga arbetsplatser.

Industrielektriker arbetar med drift och underhåll av hög- och lågspänningsdistribution samt installation och service av elektrisk utrustning.

Automationselektriker innebär att du arbetar med både periodiskt återkommande underhåll som inspektioner, kontroller, service och kalibreringar av mätutrustningar och instrument, samt stor del akut felsökning och reparation.

Dina kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och du har, eller har snart avslutat, din gymnasieutbildning som elektriker med godkända betyg.

För alla våra tjänster krävs, som lägst, körkort med B-behörighet.

För att du ska passa i rollen som elektriker trivs du med att ta ansvar, har en god samarbetsförmåga och alltid har ett högt säkerhetstänk. För att du ska trivas som elektriker lockas du av att lösa problem och läsa ritningar.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot nya tankar, idéer och synsätt.

Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad.

Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev så snart som möjligt, dock senast 23 februari 2020.

För frågor eller ytterligare information kontakta rekrytering@lkab.com

Semestervikarierande elektriker sökes till Kiruna

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb