teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla. LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker mekaniker till våra verkstäder, förädlingsverk och produktionsområden, både ovan och under jord. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken arbetsplats du hamnar på. Som fältmekaniker ute i produktionsområden och verk kommer du att arbeta i huvudsak med reparation, förebyggande underhåll och förbättringsarbeten. Som mekaniker i våra verkstäder arbetar du med främst underhåll och service av maskiner samt byta ut slitdelar. Men det kan även innebära arbete med reparation och nytillverkning av olika komponenter.

Dina kvalifikationer

Du ska ha fyllt 18 år och du har, eller har snart avslutat din gymnasieutbildning – med fordons-, industriteknisk eller VVS inriktning. Alternativt att du har studerat dessa ämnen på någon form av vuxenutbildning. För alla våra tjänster krävs, som lägst, körkort med B-behörighet. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av hydraulik, svarv eller svets. Ange gärna i din ansökan vilka licenser du har. För att du ska passa i rollen som mekaniker trivs du med att ta ansvar, har en god samarbetsförmåga och alltid har ett högt säkerhetstänk. För att du ska trivas som mekaniker lockas du av ett fysiskt och varierat arbete. Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot nya tankar, idéer och synsätt. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning på våra arbetsplatser.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så välkommen med din ansökan innehållande CV samt personligt brev så snart som möjligt, dock senast 23 februari 2020. För frågor eller ytterligare information kontakta rekrytering@lkab.com Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Semestervikarierande mekaniker, montörer och fordonsmekaniker till Kiruna

Företag LKAB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb