teknikjobb.se

DEKRA Industrial AB är en del av den globala DEKRA-koncernen, som är ett av de största företagen inom säkerhet, test, inspektion och certifiering i världen.

Säkerhet, service, entreprenörskap, samarbete och integritet är våra ledord. Med innovativa tjänster bidrar vi på DEKRA till ökad säkerhet världen över. Vill du vara med och göra världen till en lite säkrare plats?

Affärsenhet Rail har lång erfarenhet och hög kompetens inom järnvägssäkerhet och ingår i Affärsområde Safety & Quality Management Nordic, som utöver Rail arbetar inom ”Arbetsmiljö & Säkerhetskultur”, Audits, Kvalitet & Miljö”, ”Maskin- & Processäkerhet” samt ”Vindkraft”.

OM TJÄNSTEN

Affärsenhet Rail avser att utöka sin verksamhet inom järnvägssäkerhet och tredjepartsbedömningar, där du får en viktig roll i detta och blir bidragande till den framtida expansionen.

Du kommer att arbeta i team med internationella kollegor och behöver kunna kommunicera både i fysiska möten samt via digitala kommunikationstjänster, både på svenska och på engelska. Tyska är meriterande.

Placeringsort: Stockholm med omnejd, Malmö eller Linköping, men även andra orter kan eventuellt diskuteras.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med bakgrund från liknande roller och som lockas av möjligheten att få vara med och bygga upp järnvägsaffären. För att göra detta behöver du har mycket god förståelse för kundernas behov och trender inom järnvägsmarknaden. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av ERTMS-projektet, Ostlänken eller andra större järnvägsprojekt.

Vi söker en järnvägskonsult med erfarenhet av arbete med rullande materiael, spårbundna fordon, assessering (som assessor) inom Signalsäkerhetsbedömningar, Standarderna EN-50126, 50128, 50129, RAMS, Tredjepartsrollerna NoBo, AsBo eller ISA etc.

Vi söker en självgående konsult som är initiativtagande, driven och relationsskapande samt har förmåga att inge förtroende. Då du kommer vara en viktig kugge i arbetet med att expandera verksamheten inom Rail är det centralt att du trivs ute hos kunder. Du har ett strukturerat arbetssätt med starkt ansvarstagande och vilja att uppfylla kundförväntningar och resultat.

VI ERBJUDER

DEKRA Industrial erbjuder ett självständigt och utmanande arbete i en affärsenhet med ett tydligt fokus på utveckling. Samtidigt tillhör du en global koncern med stora resurser och möjligheter till internationellt arbete och deltagande i internationella projekt.

Vi erbjuder förmåner avseende utveckling, friskvårdsbidrag, pensionsplanering, sjukvårdsförsäkring, aktiviteter/resor via Club DEKRA, reseförsäkring och mycket mer. Tjänstebil kan också erbjudas på sikt.

Krav på B-körkort och du bör ha tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

ÄR DU INTRESSERAD?

Stämmer ovanstående in på dig? Tveka inte att höra av dig! Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Urval kan komma ske löpande, men sista ansökningsdag är 2019-08-18

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande Affärsenhetschef Rail, Jörgen Nyberg 010-455 1657 eller Affärsområdeschef, Jari Salo 010-455 1222

DEKRA verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering. Vi finns på 30 orter i Sverige och är Europas ledande företag inom teknisk kontroll med 40 000 medarbetare i 58 länder. 

Läs mer på www.dekra-industrial.se

Logo

Senior Konsult inom Järnväg

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Dela detta jobb