teknikjobb.se

Senior projektledare - Stadsbyggnad

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-15

Ansök nu

Senior projektledare - Stadsbyggnad

Arbetsbeskrivning

På avdelningen Utveckling och Projekt arbetar vi med att utreda, projektera och upphandla konsultarbeten och entreprenader inom VA och avfall. Nu söker vi en erfaren projektledare med fokus på VA i stadsbyggnadsprocessen till enheten stadsbyggnad.

Enheten Stadsbyggnad ansvarar för att utreda och driva projekt med syfte att stadens nya bostäder och verksamheter ska få väl fungerande VA- och avfallslösningar. Vi är 21 medarbetare på enheten och vi är förvaltningens kontakt med stadens övriga förvaltningar och externa parter i plan- och exploateringsprojekt samt i andra stora projekt som genomförs i Göteborg.

Som projektledare på stadsbyggnadsenheten får du ett unikt och mångsidigt uppdrag där du är delaktig i stadens utbyggnad. Du har fokus på VA men driver Kretslopp och vattens samtliga ansvarsområden genom hela stadsbyggnadsprocessen, från planering och projektering till genomförande och byggnation. Att få ansvara för både vatten, avlopp, dagvatten och skyfall genom hela stadsbyggnadsprocessen gör uppdraget väldigt spännande och du blir en eftertraktad och viktig samarbetspartner. För att lösa uppgiften på ett bra sätt arbetar vi nära tillsammans med både staden och våra egna mer specialiserade enheter här på Kretslopp och vatten. Att vi har ett välfungerande samarbete inom stadsbyggnadsenheten är också något som bidrar till att vi kan fullfölja vårt uppdrag på ett bra sätt. Du får möjlighet att se helheten i ditt arbete och du jobbar mot målet att skapa ett hållbart Göteborg.

Förutom att driva egna projekt kommer du ha en mentorsroll och dela med dig av din erfarenhet och kunskap till kollegor inom enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med relevant inriktning eller med mångårig erfarenhet i branschen som ger likvärdig kompetens. Du ska även ha minst sammanlagt 15 års yrkeserfarenhet varav minst tio års erfarenhet som chef eller projektledare inom VA eller stadsbyggnad. Du ska ha kompetens inom projektledning, entreprenadjuridik och upphandling.
Det är meriterande om du har kompetens inom detaljplaneprocessen och projektering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att handleda kollegor/mentorskap. 

Du har helhetssyn då rollen som senior projektledare innebär att kunna överblicka ditt egna ansvarsområde samt sätta den egna verksamhetens betydelse i ett större sammanhang. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål.

Du behöver kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Goda IT-kunskaper är ett krav.

Körkort för tjänsten är ett krav.

Vi arbetar aktivt med att göra det möjligt för våra medarbetare att ha en bra balans mellan arbete och fritid. För oss är en god och hälsofrämjande arbetsmiljö viktig och erbjuder därför bland annat friskvårdstimma, friskvårdsbidrag och cykelförmån. 

Hos oss får du kollegor med hög kompetens som har kul ihop och bryr sig om varandra. Vi har viktiga arbetsuppgifter där vi gör nytta för göteborgarna. 

Göteborgs Stad är en stor arbetsgivare. Hos oss får du en trygg anställning och möjlighet till utveckling och karriär. 

Välkommen med din ansökan!

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad.

Enhetschef Sophia Nilsson har semester t o m 190726 samt 190801-190807

Då vi inför denna rekrytering redan har tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudande om kompetensförmedling, annonsering- och rekryteringshjälp.

Om Kretslopp och vatten

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

Kontaktpersoner

Sophia Nilsson
Enhetschef
Telefon: 031-3687187
E-post: sophia.nilsson@kretsloppochvatten.goteborg.se

 

Fackliga företrädare

Sofia Digerstedt
Saco
Telefon: 031-368 70 21
E-post: sofia.digerstedt@kretsloppochvatten.goteborg.se

Siw Samuelsson
Vision
Telefon: 031 - 368 27 43
E-post: siw.samuelsson@kretsloppochvatten.goteborg.se

Dela detta jobb

Senior projektledare - Stadsbyggnad

Göteborg stad Kretslopp & Vatten