teknikjobb.se

Servicetekniker

Företag Epiroc
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Servicetekniker

Vill du arbeta med gruvbranschens modernaste maskiner? Då har vi rätt utmaning för dig! Våra kunder är mycket viktiga för oss så att upprätthålla en god relation och hög servicenivå är därför vårt främsta uppdrag. Till vår servicegrupp i Zinkgruvan söker vi nu dig som är kundorienterad och har stort tekniskt intresse och som vill vara med och vidareutveckla servicen till våra kunder på orten. Arbetet bedrivs i utifrån vår verkstad på plats hos kund underjord. Du kommer att arbeta i ett team med gott kamratskap och med högt ställda mål på goda kundrelationer och framgångsrik service.

Uppdragsbeskrivning
Som servicetekniker har du ett varierande arbete med mycket eget ansvar. Du arbetar självständigt fast med stöd av ditt team där akut felavhjälpning, såväl som ett bra planerat förebyggande underhåll är en del av vardagen. Tillsammans har ni högt ställda krav på goda kundrelationer och framgångsrik service. Allt med kundens bästa i fokus.   

Erfarenhet och kunskaper 
Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbete och vi ser gärna att du har en god kännedom om Epirocs gruv- och anläggningsprodukter. För att lyckas bra i rollen bör du vara positiv och ordningsam med god initiativförmåga. Då vi representerar Epiroc gentemot kund är vårt främsta uppdrag att hålla en hög servicenivå och därför söker vi dig som är driven och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med kunder, externa leverantörer och kollegor. I rollen som servicetekniker behöver du också ha goda kunskaper inom mobila system för el och hydraulik samt ha en allmänna kunskaper i mekanik. Vi önskar att du har en teknisk gymnasieutbildning, alternativt en serviceteknikerutbildning eller motsvarande erfarenheter. Det är också meriterande om du har god IT-vana. Kunskaper i engelska och lägst B-körkort är ett krav.

Personlighet 

För att lyckas bra på denna position bör du vara en positiv person som tycker om att arbeta självständigt mot givna mål. God initiativförmåga är en viktig egenskap och du ser en utmaning i att hitta bra lösningar på de uppgifter du ställs inför. Du har också god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med kunder, externa leverantörer och kollegor. 

Lokalisering 

Arbetet utförs på plats i vår verkstad underjord i Zinkgruvan och du kommer att rapportera till vår regionala servicechef på orten.

Övrigt
Sista ansökningsdag är den 15 mars, vi kommer att bearbeta ansökningarna löpande under rekryteringsprocessen så skicka in din ansökan redan idag.
Vi ser fram mot din ansökan!

Kontakt

Fredrik Fjordäng, Servicechef Zinkgruvan, tel: 072-2055851
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-1454164

Att arbeta på Epiroc
Hos oss blir du en del av en internationell koncern vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter. Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner som Rikskortet, friskvårdsbidrag, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Vi har också ett omfattande internt utbildningsprogram.

Som Servicetekniker hos oss så finns även goda chanser att gå vidare till andra verksamheter då vi har en stor Nationell spridning och finns representerade på många orter, som inte bara är gruvor.

Atlas Copco Gruv- och bergbrytning byter namn till Epiroc!
Vi blev Epiroc från och med 1 januari 2018, men vårt 140-åriga arv från Atlas Copco kommer att förvaltas med lika delar stolthet och noggrannhet. Kunskapen, innovationskraften och fokuseringen på att lösa våra kunders problem fortsätter att vara hjärtat i vår verksamhet. Vad som däremot kommer att vara annorlunda är hur vi, som ett nytt och ännu mer fokuserat bolag, kan koncentrera oss helhjärtat på att leverera de lösningar du behöver för att lyckas idag och teknologin för att leda utvecklingen imorgon. Vill du veta mer om Epiroc, kan du besöka www.epiroc2018.se eller ringa vår kundtjänst på 020-78 44 55.

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With
cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction
equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.

Dela detta jobb

Servicetekniker

Epiroc