teknikjobb.se

Är du engagerad och villig att ge det där lilla extra vid arbetstoppar? RTI Electronics är ett tekniskt ledande nischföretag av portabla mätinstrument för kontroll av medicinsk röntgenutrustning och söker nu en servicetekniker som vill vara med att forma framtiden i en spännande bransch!

Rollen
Som Servicetekniker kommer du att ingå i teamet på serviceavdelningen som utför kalibreringar och service på sålda produkter. 

I arbetsuppgifterna ingår:
• lödning
• reparation 
• kalibreringar i ackrediterade röntgenlaboratorium
• kundkontakt och kundvård på telefon och mail, där stor del av supporten sker på engelska.

I tjänsten kommer även viss tid tillbringas på produktionsavdelningen vid produktionstoppar.

Du erbjuds
Här kommer du till ett spännande bolag i framkant där du erbjudas en första intensiv läroperiod kring teknik och produkter.

Din profil
RTI Electronics produkter är i många avseenden mycket tekniskt avancerade. För att kunna ge produkterna god teknisk service krävs ett intresse för teknik och god känsla för såväl struktur som kundvård. En som gillar team-arbete och som är positiv och framåt. Du arbetar strukturerat och effektivt och har förmågan att snabbt kunna lära dig teknik.

För att lyckas i jobbet behöver du ha följande kvalifikationer:
• Utbildning från tekniskt gymnasium med elektronikinriktning eller mellaningenjör med motsvarande inriktning
• Tidigare erfarenhet av elektronik och lödning
• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift ett krav. 
• Erfarenhet från service av tekniska produkter ett plus.

Bra att veta!
Du kommer anställas som TEMP-TEAM konsult där det finns mycket goda möjligheter till anställning direkt hos kund efter en avtalad period. Som konsult erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och en personlig konsultchef för att säkra att du kommer väl tillrätta på din nya arbetsplats.

Intresserad?
Sök tjänsten som servicetekniker redan idag! Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryterare Sara Rönneberg-Carr 0733-84 48 50 på TEMP-TEAM Rekrytering och Personaluthyrning. 

Logga

SERVICETEKNIKER

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb