teknikjobb.se

Servicetekniker, Göteborg

Ort
Utgår

2019-08-18

Ansök nu

Servicetekniker, Göteborg

Vår verksamhet i Göteborg utvecklas och växer kraftigt och snart ska vi flytta in i helt nya verksamhetsanpassade lokaler! Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa? Du kommer att få arbeta och utvecklas inom ett marknadsledande företag inom anläggningsmaskiner och med Volvos starka varumärke.

Vi söker nu ett antal drivna och engagerade servicetekniker för entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där en bra arbetsmiljö, laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • servicearbete och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad
  • montage av olika utrustningar
  • akuta reparationer
  • förebyggande underhåll
  • delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten
  • kvalitetssäkring av utförda arbeten via ”egen kontroll”

Vi tror att du har erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon, god kännedom och erfarenhet av el, teknik och hydraulik.

Som person är du:

  • strukturerad
  • disciplinerad
  • effektiv
  • serviceinriktad

Det krävs även att du har goda datakunskaper och behärskar svenska i såväl tal som skrift samt innehar körkort. Goda kunskaper i engelska är meriterande liksom erfarenhet av Volvos anläggningsmaskiner. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Urval sker löpande, men sista ansökningsdag är den 18 augusti.

För mer information om tjänsten, kontakta:

Platschef Christopher Karlsson 010-556 28 49

Fackombud Metall Tomas Welander, 010-556 28 56
 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se 

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 580 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018).

Kontaktpersoner
Christopher Karlsson, platschef Göteborg 
tfn: +46 010-5562849 

Tomas Welander, facklig företrädare IF Metall 
tfn: +46 010-5562856 

Dela detta jobb

Servicetekniker, Göteborg

Swecon Anläggningsmaskiner AB