teknikjobb.se

Har du erfarenhet inom verkstadsteknik och/eller el-teknik så tveka inte att söka tjänsten.

Aröds Mekaniska Verkstad utför service och reparation av pumpar på de flesta förekommande pumpfabrikaten som finns på marknaden.
Aröds Mekaniska har lång erfarenhet av felsökning och problemlösningar.
Man arbetar med allt från små villapumpar till stora avloppspumpar, kunderna är både privatpersoner och företag.

Rollen
Du kommer att ingå i ett serviceteam och arbeta med installationer och reparationer ute hos kund och i verkstaden.

Arbetstiderna är:
Mån-tors 7-15:50 och fre 7-12:50.


Din profil
Vi söker dig som:

Du har några års arbetslivserfarenhet inom teknik med inriktning på t ex VVS, fastighetsservice, el, industri eller liknande. Det är meriterande med utbildning inom El-teknik. Du har goda kunskaper i svenska (tal och skrift) och innehar B-körkort.

Som person är du öppen, social, ärlig och plikttrogen med förmåga att arbeta både i grupp och självständigt. Du har förmågan att effektivt driva ditt arbete. Vidare är du en duktig problemlösare och händig. Du är serviceminded och sätter alltid kundens och företagets bästa i fokus.

Intresserad?

Du söker tjänsten genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsproce
Aröds Mekaniska har valt att samarbeta med Temp-Team i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med Temp-Team, Sara Rönneberg Carr 0733-844850

Logga

SERVICETEKNIKER MED EL KUNSKAP

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2020-02-29

Ansök nu

Dela detta jobb