teknikjobb.se

Servicetekniker Skellefteå

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-31

Ansök nu

Servicetekniker Skellefteå

Vill du utvecklas i en starkt växande bransch?

Vi söker för omgående anställning på vår anläggning i Skellefteå, en driven och engagerad servicetekniker för utförande av servicearbete och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett företag där laganda, motivation och arbetsglädje skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter
- Utförande av servicearbete och reparationer på entreprenadmaskiner både på fält och i verkstad. Allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationer som utförs på plats hos kunden eller på vår anläggning.
- Vara delaktig i utveckling av arbetsuppgifterna och verksamheten
- Kvalitetssäkra ’egen kontroll’ på utförda arbeten (vi arbetar enligt LEAN och kvalitetssäkrar våra arbeten).

Kravprofil
- Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
- Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
- Strukturerad, disciplinerad, effektiv och serviceinriktad samt har ett förtroendeingivande uppträdande då kunden står i fokus
- Kunskaper i PC för dokumentation samt innehar körkort

Utvecklingsmöjligheter
Vi erbjuder vidareutbildning.

För mer information om tjänsten:
Platschef Erland Marklund, 010-556 24 16
Fackombud Metall Tomas Welander, 010-556 28 56

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 31 juli 2019.
 
Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 25 000 svenska lantbrukare, har 10 000 anställda och omsätter 45 miljarder kronor på årsbasis. Genom forskning och verksamhet i hela värdekedjan tar vi ansvar från jord till bord. www.lantmannen.se 

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2018). 

Mer information

Sista ansökningsdag
2019-07-31
 
Plats
Skellefteå
 
Kontaktpersoner
Erland Marklund 
tfn: +46 010-5562416 

Peter Gäreskog, fackligt ombud Ledarna 
tfn: +46 010-5562029 

Dela detta jobb

Servicetekniker Skellefteå

Swecon Anläggningsmaskiner AB