teknikjobb.se

logga

Skövde Slakteri söker en reparatör/underhållstekniker

Företag Premier Service
Ort
Utgår

2020-02-27

Ansök nu

Skövde Slakteri söker en reparatör/underhållstekniker

Skövde Slakteri söker en reparatör/underhållstekniker

Företagsinformation
Skövde Slakteri är en del av familjeägda Ögrengruppen, med välkända varumärken som Gudruns och Mårtenssons. Vi är landets största privatägda slakteri, med en omsättning i miljardklassen. Vi jobbar bara med svenskt kött – dessutom till större delen närproducerat – i vår toppmoderna anläggning i Skövde. Här har vi total kontroll över hela produktionskedjan från slakt till paketering – en förutsättning för den höga kvalitet som är vårt signum. Läs mer om oss på www.skovdeslakteri.com

Tjänstebeskrivning
På uppdrag av vår kund Skövde Slakteri söker vi nu reparatör/underhållstekniker. Som tekniker/reparatör arbetar du med drift och underhåll på Skövde Slakteri, du kommer även arbeta med linjeunderhåll, reparera och byta komponenter i slaktmaskinerna och även förebyggande underhåll. Arbetet utförs under dagtid och jourberedskap ingår i tjänsten. Detta är ett konsultuppdrag och du blir anställd hos Premier med goda möjlighet till en anställning hos Skövde slakteri i framtiden.

Kvalifikationer
Vi söker en tekniker med relevant utbildning på lägst gymnasial nivå. Du som söker har en stor teknisk kunskap, både teoretiskt och praktiskt. Kunskaper inom automation och PLC är en stor fördel. Som person är du lösningsinriktad, driven, noggrann och allmänt händig. Du är ansvarsfull och såväl som du kan arbeta självständigt trivs du också i kollegors sällskap. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig, Karinna Tuzinovic 070-7858409. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Om Premier Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav
B-körkort Svenska i tal och skrift

Kontaktperson(er)

Sara Stenlund

sara.stenlund@premier.se

Karinna Tuzinovic

karinna.tuzinovic@premier.se

0707-858409

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Skövde

Publiceringsdatum

26 January 2020

Dela detta jobb

logga
Skövde Slakteri söker en reparatör/underhållstekniker

Premier Service