teknikjobb.se

Skydd- och kontrollanalytiker till Stockholm

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-03-06

Ansök nu

Skydd- och kontrollanalytiker till Stockholm

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Selektivplanering förvaltar kontrollanläggningen och ansvarar för att ta fram reläskyddsinställningar och utforma reläskyddssystemet. Gruppen bidrar med kompetens för att säkerställa en tillförlitlig felbortkoppling i våra befintliga anläggningar med beaktande av personsäkerhet, leveranssäkerhet, miljö och ekonomi. Gruppen arbetar också i investeringsprojekt för att uppnå samma mål för framtida anläggningar.

Om tjänsten

Det här är ett stimulerande arbete i en grupp med god stämning, där du får använda din tekniska kompetens i både stora och små frågor. Hos oss får du vara med och påverka utformningen av kraftsystemet. I rollen som kraftsystemanalytiker SK kommer du vara en del av vår grupp som arbetar med reläskyddsinställningar, utformning av reläskyddssystem, störningsanalys mm. Du kommer även att medverka i det utvecklingsarbete som bedrivs inom enheten;

  • Selektivplanering
  • Felströmsberäkningar
  • Utredningar och störningsanalyser
  • Gap analyser och åtgärdsförslag

Vi söker dig som

  • Har en ingenjörsutbildning på högskole- eller universitetsnivå inom elkraft
  • Har erfarenhet av att ta fram selektivplaner och ser helst att du har arbetat med maskat nät på 70-130kV

Dina personliga egenskaper väger tungt. Du är analytisk och lösningsorienterad i både tekniska och ekonomiska frågor. Du trivs i en roll där du får ta många initiativ och du tycker om ordning och reda. Du har en positiv attityd och har en god social förmåga. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både på svenska och engelska. Körkort klass B erfordras.

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfald och inkludering i allt vi gör

Läs mer hur vi arbetar med mångfald och inkludering . https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/

https://www.youtube.com/watch?v=XiMg6O19Ynw

Frågor

Frågor om tjänsten: Stefan Larsson, 070-396 90 32

Rekryterande chef: Johan Jarnhamn, 070-668 23 12

Rekryterare: Johan Macdonald, 073-085 27 63

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Sista ansökningsdag: 1 Mars

Placeringsort: Stockholm, Solna

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning. Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Location: Stockholm

Dela detta jobb

Skydd- och kontrollanalytiker till Stockholm

Vattenfall AB