teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB:s dagbrottsgruvor finns i Svappavaara, fyra mil sydost om Kiruna. I dessa dagbrott losshåller vi järnmalm genom att borra, spränga, för att sedan krossa och sovra malmen till ett rågods för pelletstillverkning. I vår verksamhet ingår malmförädling i vårt anrikningsverk och pelletsverk. I Svappavaara erbjuder vi dig en arbetsplats i en familjär miljö med stark sammanhållning i kombination med stora möjligheter till friluftsliv, att utvecklas i din tjänst och få vänner för livet.

Om tjänsten

Nu söker vi smörjare till våra verksamheter i Svappavaara.

Som smörjare arbetar du i nära samarbete med övriga grupper inom underhåll och produktion Arbetet innebär förbyggande arbeten enligt fastställt schema där även akuta insatser krävs. Arbetet utförs både utomhus och inomhus. Genom noggrannhet och god ordning och reda eftersträvar vi så hög tillgänglighet på våra produktionsapparater.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad och intresserad av underhållsarbete.

Som Smörjare kommer du ha mycket interna och externa kontakter varför egenskaper som samarbetsförmåga och initiativförmåga är viktiga. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet gällande ansvar och utvecklingsmål. 

Meriterande är erfarenhet av underhållsarbete och du får gärna ha någon form av underhåll eller tribologiutbildning. Vi ser även att din bostadsort är relativt nära verksamheten eftersom beredskapstjänst ingår.

Körkort B. 

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Arbete utförs både dagtid, måndag till fredag och i skiftform där beredskapstjänst ingår. 

Välkommen in med CV och personligt brev senast 11 augusti 2019. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Göran Lantto 0980-72864. 

Smörjare Svappavaara

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb