teknikjobb.se

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb inom vår produktionsverksamhet?

Vi på Göteborg Energi har fått ett av de finaste uppdrag vi kan tänka oss. Vi ska hjälpa Göteborg att bli en hållbar stad där människor, företag och miljö lever och mår bra. Därför arbetar vi med att utveckla lösningar som kan ge förnybar energi och spara resurser. Nu till sommaren söker vi dig som vill jobba på avdelningen Drift och Anläggning, Fjärrvärme.

Verksamheten består av produktions och distributions -anläggningar för fjärrvärme, fjärrkyla och gas, totalt har vi ca 50 stycken anläggningar inom området som sträcker sig från Ale till Mölndal. Verksamheten bygger på en samverkan mellan olika energislag där vi har som mål att återvinna så mycket energi som möjligt i ett komplext system.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för dig som sommarjobbare kommer att omfatta bland annat:

  • Säkerställa att anläggningarna hålls i bästa möjliga skick och håller högsta möjliga tillgänglighet utifrån drift- och underhållsplaner
  • Uppmärkning av våra produktions och distributionsanläggningar enligt AFs 2017:3 (farosymboler, systemmärkning, flödesriktningar, uppmärkning av objekt)
  • Säkerställa att underlag och utrustning är rätt samt rätt uppmärkt på plats, för att uppfylla de krav som finns samt undvika misstag vid drift eller arbete på anläggningarna.
  • Föreslå eller om möjligt utföra ändringar i PID scheman
  • Driftarbeta på anläggningar för produktion av värme, kyla, och biogas.
  • Eventuellt förstärka skiftlagen.

Vi söker dig som för närvarande studerar på högskola med relevant inriktning, som ex energi/drift/maskin.

Du har körkort med behörighet B

God datorvana och behärskar Word och Excel mycket väl.

Du är noggrann, organiserad, och arbetar såväl självständigt som i team

En förutsättning för tjänsten är godkänd säkerhetsklassning

Urvalet kommer att ske löpande och ansökan kan komma att stänga tidigare än avsatt datum, därför ser vi gärna att du söker så snart som möjligt.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos våra medarbetare. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Säsongsarbetare

Sista ansökningsdag:
2020-03-01

Kontaktpersoner
Kenth Borgvind, enhetschef
tfn: 031-626355
mob: 0704-625973

Personalstaben, Carolina Vidén / sommarjobb@goteborgenergi.se

Göteborg Energi

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

 

Sommarjobb - Drift Fjärrvärme

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb