teknikjobb.se

Vi söker
sommarvikarier till våra anläggningar i Höganäs. Det främsta rekryteringsbehovet är till vår produktion för framställning av metallpulver; det finns dock även ett visst behov av några få sommarvikarier till administrativa tjänster. Våra sommarvikarier utgör ofta rekryteringsbas till vår framtida produktionspersonal.

Vi söker dig som
fyllt 18 år och som är studerande. För samtliga vikariat i produktion är det krav på att du har körkort för bil eller har ett AM körkort. Vi jobbar aktivt med att bli fler kvinnor på företaget. Även teknisk utbildning är extra meriterande.  

Om tjänsten
Tjänsten är placerad i Höganäs. Du kommer att få utföra förekommande uppgifter eller kringuppgifter på den tjänst som du blir placerad på. Företaget utbildar och bekostar truck- och traverskörkort till de tjänster där det behövs.

Sista ansökningsdag är den 8 mars. Kandidatgallring och tillsättning sker löpande så vänta inte med att söka. Har du frågor och funderingar går det bra att kontakta Anna (kontaktuppgifter finner du nedan). 

Att jobba på Höganäs

Vår ambition är att vara en arbetsplats där du kan utvecklas och känner att jobbet bidrar till att skapa mening i tillvaron. Vi har en tydlig ledningsfilosofi och det är genom mångfald, samarbete och prestigelöshet vi utvecklar varandra och vår arbetsplats. Vi ser alla som arbetar här som ledare, oavsett position, när vi tar oss an de utmaningar världen och vi står inför. I nära samarbete med vår omvärld styr vi mot vår vision om ett hållbart samhälle – Inspirera industrin att göra mer med mindre.

Mer om Höganäs

Höganäs är världens ledande tillverkare av järn- och metallpulver. Vi ser oändliga möjligheter med våra produkter. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi framtidens bilkomponenter, produkter för lödning, elektriska motorer och system för hållbar energiproduktion. Höganäs grundades 1797 och har idag verksamhet i 18 länder. Sammanlagt är vi 2 500 engagerade medarbetare som år 2018 skapade en omsättning på 10 360 miljoner. Ägare är Lindéngruppen och Wallenberg-ägda FAM.

Contact person

Anna Grahn

anna.grahn@hoganas.com

 

Logo

Sommarjobb på Höganäs AB

Företag Höganäs AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-08

Ansök nu

Dela detta jobb