teknikjobb.se

Brinner du precis som vi för ett hållbart Göteborg och vill ha ett meriterande sommarjobb utomhus? Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med andra sommarjobbare arbeta och upptäcka nya delar av Göteborgsområdet

Göteborg Energi är ett energibolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för alla göteborgare och med hela staden. Förutom att leverera och utveckla nya lösningar inom energi och stadsfiber för boende, företag och transporter, jobbar vi också för ett större mål ett hållbart Göteborg. Delar du vår vision och vill vara med oss på resan för att skapa en mer hållbar vardag för göteborgarna? Välkommen till Göteborg Energi!

Göteborg Energis fjärrvärmenät är uppemot 1300 km långt och sträcker sig inom hela Göteborg med kranskommuner. På enheten Drift och Underhåll Nät arbetar cirka tjugo erfarna och kunniga medarbetare med att se till att Göteborgarna varje dag har en trygg och pålitlig energileverans. Uppdraget handlar om förebyggande och avhjälpande underhåll, samt driftåtgärder, på koncernens nät för fjärrvärme, fjärrkyla och naturgas.

I din roll kommer du att;

  • I grupp med andra sommarjobbare utföra enklare underhållsarbete av fjärrvärmenätet, som exempelvis skrapning, målning och märkning av de avluftare som sitter på fjärrvärmenätet.
  • Andra arbetsuppgifter inom drift och underhåll kan förekomma.

Profil:

  • Vi söker dig som för närvarande studerar på tekniskt gymnasium eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot energiteknik, driftunderhåll eller annan inriktning som vi bedömer relevant.
  • Du motiveras av att jobba i nära samarbete med andra och har förmågan att ta ansvar.
  • Du trivs med att utföra fysiskt arbete utomhus.

För att ta dig runt i Göteborg ser vi att du har Körkort B.

Ansök senast den 1 mars men gärna tidigare eftersom urval sker löpande under ansökningsperioden. Vänligen bifoga studieintyg, CV samt personligt brev i din ansökan.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Säsongsarbetare

Sista ansökningsdag:
2020-03-01

Kontaktpersoner
Personalstaben, Carolina Vidén / sommarjobb@goteborgenergi.se

Roger Andersson, enhetschef
tfn: 031-626865
mob: 0707-626865

Sommarjobb - Underhåll av fjärrvärmenät

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-01

Ansök nu

Dela detta jobb