teknikjobb.se

Företagsinformation
Har du minst tre års erfarenhet inom kvalitet och är sugen på att ta nästa steg i karriären? Är du resultatorienterad och har en god kommunikationsförmåga?

Sonima AB bildades i januari 2007 i Tibro och är en del av Sonima Group. Sonima Group har sitt huvudsäte i Tyskland och är utöver Sverige även verksamma i Polen, Ungern, USA, Indien och Kina. Sonima AB arbetar främst med industritvätt samt ompaketering av motordelar till fordonsindustrin men erbjuder även tjänster inom lagring, tullhantering och logistik. I Tibro är vi totalt 15 anställda.

Läs mer på www.sonima.net/en

Tjänstebeskrivning
Som kvalitetsansvarig hos Sonima kommer du få arbeta brett inom kvalitet och i samarbete med vår kvalitetstekniker. Främst ansvarar du för och arbetar med kvalitetsprocessen där du definierar fabrikens kvalitetsmål och driver kvalitetsutvecklingen. Det är också du som är kontaktperson i alla kvalitetsrelaterade frågor från kund.

I rollen kommer du också

• Ansvara för vårt kvalitetssystem
• Föra in dokumentation i system såsom förpackningsinstruktioner och kvalitetsärenden
• Kontrollera och godkänna förpackningsinstruktioner
• Delta i kvalitetsplanering
• Stötta i och genomföra interna och externa revisioner
• Rapportera kvalitetsresultat och KPI:er
• Hantera företagets inkommande fakturor

Du kommer också ansvara för att planera och hantera eventuella sorteringsuppdrag samt omarbetningar från våra kunder.

Tjänsten är placerad i Tibro, du ingår i den lokala ledningsgruppen och du rapporterar till platschefen.

Kvalifikationer
Vem söker vi?
Du som söker har en relevant utbildning inom kvalitet och några års yrkeserfarenhet av kvalitetsarbete, helst från fordonsindustrin. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i Officepaketet. Vidare bör du känna till koncepten och kraven i IATF16949, ISO 9001 samt Tier One. Vi ser också att du har erfarenhet av statistiska analysverktyg samt kvalitetsledningssystem.

Som person är du ansvarstagande, målinriktad och ordningsam. Då vi är en liten verksamhet är det viktigt att du är flexibel, prestigelös och har en god samarbetsförmåga.

Ansökan och kontaktperson
I den här rekryteringen samarbetar Sonima AB med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer att bli anställd hos Sonima AB.
Du söker tjänsten genom Premiers hemsida, www.premier.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post petra.sivefaldt@premier.se.

Sista ansökningsdag är den 11 augusti men då vi arbetar med löpande urval rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993.

Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning. Vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar på alla nivåer, även chefs- och specialistnivå, inom de flesta tjänsteområden som t ex Finance, Sales/Marketing, Engineering, HR, administration och produktion.

Vi sätter människan i fokus där vi värnar om och bygger vårt nätverk både bland kunder och kandidater. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande. Helt enkelt.

logga

Sonima AB i Tibro söker kvalitetsansvarig

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb