teknikjobb.se

Är du intresserad av att arbeta hos oss?

Lindbäcks Bygg har en lång tradition av byggande och innovation och är idag Sveriges ledande företag inom industriellt byggande av flerbostadshus. Vi är nu inne i en expansiv fas med fler satsningar på projekt i egen regi samtidigt som vi etablerar vår nya produktionsanläggning. Vi behöver fler kunniga och engagerade medarbetare som vill vara med i vår gemenskap och fortsatta framtida utveckling.

Lindbäcks har tre affärsområden bygg, fastigheter och boende och vi utvecklar, bygger och förvaltar eller säljer flerbostadshus/lägenheter på våra marknader i Norr- och Västerbotten, Mälardalen och Västkusten. Våra verksamheter innefattar allt från administration, marknad, projektering, konstruktion, inköp/logistik, produktion och byggarbetsplats. 

På Lindbäcks värdesätter vi engagemang, kunskap och drivkraft hos våra medarbetare. Vi tror att medarbetare som får växa i sin roll får företaget att utvecklas och därför erbjuder vi dig ett intressant och utvecklande arbete med möjlighet till stort inflytande på den framtida utvecklingen inom organisationen. Som medarbetare har du stor frihet att tillsammans med oss forma din roll utifrån din kompetens, dina ambitioner och din egen personlighet.

Här kan du lämna in din intresseansökan. Vi går löpande igenom dessa vid kommande rekryteringsbehov och vi kommer att kontakta dig om vi tror att du kan vara intressant för en anställning hos oss. 

 

 

 

 

Logga

Spontanansökan fabrik

Företag Lindbäcks
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb